93

джо

преди 1 година

Както писаха по рано украинското ПВО е свалило 70 ракети от 60 изстреляни , но тока ще направи реверанс на водата, кат се появи само за час. Тя от своя страна ще се качи само до втория етаж.

92

Анонимен

преди 1 година

113 с умен коментар към 119 какъвто очевидно няма.

91

Анонимен

преди 1 година

DTEK заяви в четвъртък, че почти половината от електрическата мрежа на Украйна остава повредена, защото липсват силови трансформатори и ел. арматура за ремонт на авариралите ТЕЦ-ове и подстанции.

90

Анонимен

преди 1 година

500, е па малко са

89

Анонимен

преди 1 година

Абе тея като оставиха Донецк, Луганск, и Крим без ток, че и без вода - Не ревяхте. А сега изведнъж ви подадоха команда да ревнете. Как така става това? Безпристрасно да се поднася информацията е дълг на журналиста????

88

американеца

преди 1 година

как унизителни поражения на Русия пък над 20% от територията са по техен контрол включително контрола на азовско море и половината от черноморския бряг въпреки че НАТО вощва с Русия

87

Анонимен

преди 1 година

Посочените населени места са в югоизточната част на територията. На запад обаче имат ток както се разбира от оператора който го разпределя. Защо така.

86

Анонимен

преди 1 година

Явно долния коментатор се мисли и се вживява в ролята на др.Путин и дори праща картички и покани.

85

Анонимен

преди 1 година

Не се прави на интересен виж си сравнението с което наричаш опонента. То само по себе си говори ти какво представляваш достатъчно красноречиво. По речника се познаваш.

84

Анонимен

преди 1 година

Не се прави на интересен виж си сравнението с който наричаш опонента. То само по себе си говори ти какво представляваш достатъчно красноречиво. По речника се познаваш.

83

Анонимен

преди 1 година

До 111..То комунизъм няма отдавна.Това обаче,което правят американците не е демокрация.Създават конфликти и от това печелят.Защо са финансирали Ленин,защото един човек по-лесно се управлява от колкото една държава,в която има повече от едно мнение.Така е било и с Хитлер,но там нещата са излезли извън контрол.Какво се случва сега едни се бият,на други им страда икономиката,а печели КОЙ?

82

Анонимен

преди 1 година

До 110.....Комунизма , следва съдбата на всяка секта Защото има същия геном.Преминава през три етапа.Оърво идва с добри пожелания.После следва авторитаризъм и преследване .И накрая терор и насилие и както е сега , убийства .Масови убийства и заплахи за унищожение на света.Русофилите хубаво да се замислят по кой път вървят.Между другото Америка бълва от секти...Но това друг път...

81

Анонимен

преди 1 година

Щом трябва да се говори за история,тя октомврийската революция е финансирана от американците.Хитлер е финансиран от американците също,а Крим е бил обещан от Сталин там да се направи еврейска държава,но после се е отметнал.ВСВ вади Америка от голямата депресия.

80

Анонимен

преди 1 година

Комунизма идва от Маркс и Енгелс. Единия е англичанин а другия богат германец. В България един от основните комунистически лидери е Васил Коларов син на фабрикант. Аз лично не съм фен на учението така че все тая.

79

Анонимен

преди 1 година

До 106...Аз мога да ти напиша и пространно житие на Св Кирил Философ и скитанията му и премеждията в Херсонската земя.Но и това няма да помогне.Щом русофила е убеден , че комунизма идва от Русия, никаква сила не е способна да го накара да мисли .Същото важи за Православието .Вие русофилите до скоро смятахте че произхождате от маймуните После дойдоха промените и станахте наследници на извънземна цивилизация А сега от де идвате...От Путиностан.....

78

Анонимен

преди 1 година

Тя Екатерина е немкиня между впрочем.

77

Анонимен

преди 1 година

Всяка обява по два пъти ли ще я пишеш. Ако беше верна щеше да хване декиш от раз. Метафората е за който я написал мозък

76

Анонимен

преди 1 година

Не може да се помогне на слепци с очи сорри...

75

Анонимен

преди 1 година

Сорросче ти ме нарече с едно неадекватно сравнение по на долу. Обаче как ще ти помогне това в живота не знам. За това че ме нарече така работодателя няма да ти плати и скоро ще те изхлузи жалък си.

74

Анонимен

преди 1 година

До 99....,,в Крим. Св. Константин-Кирил взема със себе си брат си Методий. По пътя си за хазарската страна спират в град Херсон, където откриват в морето мощите на св. Климент Римски."...Къде пише , по е Херсон в руски , че не виждам нещо...