7

Математика

преди 1 година

Нали не си въобразявате, че 13 тона ще изхранят целия свят?

6

123

преди 1 година

Нищо ново. От България след 1944та руснаците изнасят стотици хиляди тонове суровини и продукция. Краде се наред и се изнася с влакови композиции. На руските войници е разрешено да изпращат откраднатото по пощата с безплатни колети. Въобще става дума за тотален грабеж.

5

Анонимен

преди 1 година

До Пуржо ... Украйна произвежда ТРИ ПРОЦЕНТА от световното производство на зърно . Произвежданото от Русия е ЧЕТИРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ, по данни преди войната . Дори Франция произвежда и изнася повече зърно от Украина ... От години украинското зърно не НЕ СЕ ТЪРСИ на световните пазари . причината е че земята в Украйна е закупена от американци а те използват пестициди и химически торове които са ЗАБРАНЕНИ в Европейския съюз ... Образовай се малко Пурко. явно едва завършения 1-ви клас не ти върши работа

4

Анонимен

преди 1 година

Я по добре напишете колко тона злато изнасят канадците от България. Хората тук мизеруват, а политиците продадоха страната на кого ли не.

3

Мухаха

преди 1 година

С една малка подробност.... ТОВА Е ЗЪРНО И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ СОБСТВЕНОСТ НА АМЕРИКАНСКИ ФИРМИ, които си закупиха плодородна украинска земя от предателя Порошенко , който има действаща ПРИСЪДА за корупция и държавна измяна .Бивш собственик на сладкарски цех а понастоящем милиардер в зелено . Още преди войната американски цомпании на големи еврейски фамилии владеят плодородната земя в Украйна а клана Байдън притежава Енергетиката на страната. ТОВА ИЗНАСЯ в момента УКРАЙНА - ЗЪРНОТО НА САЩ

2

баба мара

преди 1 година

украина да ни даде пари или храни за издръжката на техните бежанци в българия

1

Анонимен

преди 1 година

Агресорът Русия и терористичният режим според ЕС е спомогнал за това. Как само си противоречат, а искат да ги поддържат. До време, народите не са безумно глупави и търпеливи.