18

Анонимен

преди 1 година

Правилно този експерт е получел титлата с послушание и сега го водят за гушката както оня който щеше да става президент

17

Анонимен

преди 1 година

Точно така, никаква подкрепа за тази диктаторски партия. Калинките да отлитат. Баба ми ми е казвала, че човек който сам се хвали за нищо не става, а герберите са абсолютни самохвалци, а за ББ да не говорим.

16

Анонимен

преди 1 година

Пълното Пропадане какво ли подкрепя?Нищо освен себе си.После да не се чудят защо народа ги Презира и Проклиня.

15

Анонимен

преди 1 година

До 28:Не са турци,а български граждани.Едно време хан Крум е създал закони,които да са еднакви за славяните и прабългарите.Сега пак е така.Законите са еднакви за всички,а на тези земи никога не е имал само един етнос.Научили сме се в мир да живеем.

14

Анонимен

преди 1 година

В един момент бяха седнали само двамата турци на председателската трибуна - тъжен кадър ! Кой беше Левски -помните ли го? -горкия дал живота си за тоз "народ"

13

анонимен

преди 1 година

Много важно ПП, ще изтечете като ИТН, из-ро-ди!

12

хахо

преди 1 година

партия пп ,, пълни психари ,, водена от киро , пълен психар ,, иска пак да управлява ,, пълна порнография ,, без коментар .

11

Анонимен

преди 1 година

ПеПето комбинация от нeалфабетни зеленотиквеници че и комплексари безпомощни!

10

До Достойна позиция

преди 1 година

Не вкараха в затвора крадливата клика на Буци, щото не става само с мерак за изхвърляне и "много искам да го вкарам тоя в затвора". ДОКАЗАТЕЛСТВА трябват а такива явно няма. А може би крадливата клика на Буци е по-малко крадлива от тая на Киро?

9

Мда

преди 1 година

Правилна позиция на - пп Герб е вредна за страната

8

Зозо

преди 1 година

ПП са като "Пиленцата от Монако". Топа на топа на борбата с корупцията. С Асан крадеца и Киро ментата :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

7

Зозо

преди 1 година

Хах нямало да подкрепят ГЕРБ. Все едно пък тях ще ги подкрепи някой :))))))))))))))))))))

6

българин

преди 1 година

пп стават все по смешни . те живеят в забавачница и се сърдят да другарчетата си че не получават играчките си . алооо , това в НС е политика и умение да се управлява държава бе аматьори и мошенници !

5

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

МНОГО ВАЖНО *** РАЗРУШИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА ЗА ВАС РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР МАШИНКИТЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ПОМАГАТ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА

4

Анонимен

преди 1 година

Пък на Киро тъ...о в прав текст му били казали (ама не казва кой, възможно е звездите да му го говорят), че, ако Борисов направи правителство, никога няма да влезем в Шенген. Сам се поФали по тв. А с Киртака начело направо бяхме стъпили вече у Шенгеня и тамън да затворим вратнята, взе че се появи ББ. Борисов може и да не е умник, ама Киропро100то е пет пъти по тиква от него.

3

Майора

преди 1 година

Абе мамин Никола, на вас все някой ви пречи! И винаги говорите че стр прави , а защо ви избраха с машините на Мадуро , репресиитр на Рашков о олигарсите които платиха протестите и вв доведоха на власт , нищо не говорите ? Да не говорим и за тоеа че в следствие на мексдърното ви управление за 7 месеца фалирахте страната , тройни цени нс газ и всичко останало , неизгодни сделки , частни воаяжи и прочие и разградена граница! И не ГЕРБ , а вие с некадъността си сте виновни за неприемането ни в Шенгн

2

Дони

преди 1 година

Добре е да ги оставите сами в собствената им кaл. После, като започнат да оставят кaлни стъпки след себе си, просто им ги покажете и им потърсете сметка пред народа. В тоя нов бapдак със стари мypви работа нямате!

1

ПРОМЯНАТА

преди 1 година

ПРОМЯНАТА- ДОБРЕ. АМА ПЕТКОВ- ***.