14

Анонимен

преди 1 година

И как се фалшифицират с хартия? При нас е невъзможно. Гарантират го над 50 000 души, членове на СИК от парламентарво предстовените партии.

13

Анонимен

преди 1 година

Има хора, които знаят как да фалшифицират изборите с хартиената бюлетина, има хора и които не знаят.

12

българин

преди 1 година

През 2007 имаше местни избори и тогава за последно бях член на СИК.Впечатленията ми оттогава са,че при хартиените бюлетини понеже всички бюлетини след края на изборите остават в чувала няма как да има манипулации. Нека който знае как се манипулират резултатите да напише. Но като знам,че в чувала са всички бюлетини,протоколите с подписите на членовете на СИК и всичко това се съхранява аз не бих се съгласил да фалшифицирам резултати.Не знам как е с машинният вот.

11

Анонимен

преди 1 година

В селото което съм роден не помня никога да са асфалтирани улици.Сега съм на 60 години.Сега лятото под асфалта където има каменна настилка намерих монета 5 лева от 1943 година с образа на цар Борис3-ти. Затова съм твърд привърженик на хартиената бюлетина.каквито и избори да има-дописвам му името и гласувам за него!С машините това няма как да стане.Затова съм за хартиената бюлетина!

10

Joro

преди 1 година

Този не е разбрал за какво е гласувал. Такива приемат законите. ПИЧ вече ще избираме с какво да гласуваме, хартия или машина

9

Еврен

преди 1 година

Блажени са верущите, резултатите пак ще са същите, Проблемът не е машите, а в хората.

8

Анонимен

преди 1 година

Тоя от кой цирк е ,тоест коя партия

7

хаха

преди 1 година

трите партии управлявали България седем месеца и довели държавата до фалит се оплакват от несправедливост към тях :)

6

Анонимен

преди 1 година

Поредния лъжльо и манипулатор, точно сега всеки има избор как да гласува, друг е въпроса, че доста хора не гласуват поради това, че трябва да има поне още 2-3 по-удобни начина за гласуване.

5

Ангелов

преди 1 година

Абе ревльо коити отнема правото да гласуваш с машина само ти отнеха правото да манипулираш машината ако под това разбираш отнемане гласуване с машина сие твои проблем.

4

Анонимен

преди 1 година

Кви машини бе, как шъ "гласуват" братята от махалата и от турция. Та те са най-активните ни гласоподаватели!

3

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

СТИГА РЕВАХТЕ ЗА МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ КРАЙ НЯМА ПОВЕЧЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ *** БЕЗНАКАЗАНО СЕ ИЗМЪКВАТЕ

2

Дони

преди 1 година

Добре, де, стиг ревали. Ясно ви е, кой е насреща. 7 месеца се подпипквахте, беше ясно че трябв по-енергино д се пип. Изпуснахте златен шанс, уви!

1

Анонимен

преди 1 година

Промените спряха хората на Божанов да подправят машинния вот.