44

птица

преди 1 година

А как Хевропа (***) се прави на разсеяна , че и помага в мерзкиге американски игриь нападение на Сърбия, игричките с Косово, Сирия, Ирак...то едно ли бе да го опишеш?

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А как евреите могат да бягат от отговорността ,за убийствата от МОСАД по света ? Или те са свещени крави ,неприкосновени ?

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А кой позволява на Европа ,да бяга от отговорност за въоръжаването на Ислямска държава ? Как европейско оръжие ,боеприпаси ,медикаменти ,коли ,цигари засипваха ИДИЛ ? И как Европа и НАТО се правят на блъснати от влак ? Фашисти !!!

41

А я то лаха

преди 1 година

Сладко ти е, Володя, ааа... ??!

40

Само

преди 1 година

Не разбрах, тая бедна женичка, дето й подариха фургон, за да не спи на открито, каква връзка има с всичко това !!?

39

Анонимен

преди 1 година

Статията е един буламач от различни случаи между които може и да няма връзка. Русия си е русия, Иран си е Иран. И колкото и да симпатизирам на САЩ например, се отвращавам от Израел, защото като се влезе в някой израелски сайт и като се види какво пише там... И после те се чудят защо не ги обичаме. Ако някой пишеше за вас същото както вие пишете за другите и вие нямаше да го обичате... Но какво говоря, вие не обичате другите по аксиома. Така сте възпитани. Възпитавате се на злоба към хората.

38

Анонимен

преди 1 година

"Дори и така, между двете сфери има фундаментална разлика: на Запад убийството остава последна мярка (спомнете си за Осама бин Ладен); в авторитарните държави то е първата"---------------Давате ни пример с Иран, който е ликвидирал трима души на територията на Европа. САЩ убиха 176 000 афганистанци (цивилни и военни) за да стигнат до Бин Ладен, за който ни припомнихте. Разликата меко казано е ФУНДАМЕНТАЛНА.

37

Анонимен

преди 1 година

вие журналистите толкова сте нахални че нямате краи края ви се невижда като ромите ако ром не краде лъже ако не лъже краде това сте вие бг журналисти истина от вас не се очаква и такова заглавие драскате че човек неможе да ви разбере лъжци и измамници

36

Анонимен

преди 1 година

С приятели като САЩ Европа няма нужда от врагове.

35

х

преди 1 година

До Fox . . Да бе щот като ги гледаш така в Иран е пълно с перси... персите отдавна са асимилирани от арабите там

34

Анонимен

преди 1 година

Тази година Докато Путин с ракети се опитва да превземе Украйна , Китай без нито една пушка да гръмне му взе Казахтан. Казахстанския президент вече ходи в Пекин да му казват какво да прави.

33

Анонимен

преди 1 година

последна мярка сигурно е било и бомбите в Хирушима и Нагасаки, напалмите във Виетнам, избиването на коренното население на америка,пускането на обеднен уран на комшиите и т.н.... ама иначе Русия е виновна и за глобалното затопляне

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Войната не може да бъде хуманна". Да, това важи за този, който напада суверенна държава и предизвиква война, а това е Путин ... Но, според путинофилите вместо да искат Путин да спре агресията и убийствата на цивилни, те искат да не се въоръжава Украйна??? Вероятно, за да може русия без проблеми и отпор да завземе чужда територия, да руши и да убива цивилни, жени, деца и старци??? Това не е хуманизъм, това е лицемерие и путинофилия!!!

31

Сульо Пулев

преди 1 година

За путинофилите всичко, което не е изгодно на джуджето е лъжа. Някой от путинофилите пишат, че "не са го прочели статията, но е лъжа".... а съжаление е истина, Европа плаща и ще плаща за късогледството си.

30

Мисирска

преди 1 година

Здравейте,аз съм мисирска мисиркова,правя българите на пран каскет,щоту така ми нареждат.Тука няма почва за такива сказки.

29

джон

преди 1 година

европейците освен провеждането на gеi паради за нищо друго не става

28

Ха ха

преди 1 година

И имало едно мече и приказката свърши вече.

27

Анонимен

преди 1 година

Целта на въвличането на всички държави в пращането на оръжия за Украйна е дехуманизиране на тези управления и нации, защото трябва да се промени понятието за хуманност. ВОЙНАТА МОЖЕ ДА Е ХУМАННА ни казват, НЕ, НЕ МОЖЕ!

26

Анонимен

преди 1 година

НАТО ръководи военните действия на Украйна и когато Фон Лейн говори за 120 хиляди убити украинци 100 хил.войници и 20 хил.цивилни, тя е информирана. Тези убийства трябва да лежат на съвестта на хората, за които единствената цел е победата, а не живота на хората

25

ДС е живо

преди 1 година

Убийството е най-острият инструмент в политическия инструментариум на Борисов!