30

Ердоган

преди 1 година

Секиш за Германнисттан!

29

Анонимен

преди 1 година

гюмдоган

28

Анонимен

преди 1 година

Наверно си кривоглед та затова не си успял да видиш.На мен пьк ми направи впечатление,че пееше редом с другите.Та тия като него са почти трето поколение турци,родени в Германия.Тя им е родината.Бьлгарина всичко прекарва през расисткия филтьр.Това е наследство от комунизма.Тогава всички се вьзпитаваха в омраза кьм малцинствата и инакомислещите.Льжа ли е?

27

наблюдател от ООН

преди 1 година

Гледах го внимателно тоя :германец"-Гюндоган...когато се изпълняваше химна на Германия той не ГО пееше...ЗАЩО ЛИ ????

26

ха-ха-хи

преди 1 година

Гюндоган се погледнал в огледалото и се засмял...ЧИСТ АРИЕЦ-рус със сини очи....

25

Анонимен

преди 1 година

Харесва ми отношението на Германците - всички коментари които видях винят себе си по някакъв начин. Ако това беше БГ , изцяло Испания щеше да е виновна за отпадането

24

Анонимен

преди 1 година

Играе си човека.Ако не е кадьрен няма да е в националния отбор!От 1965 г.турците допринесоха много на германската икономика.Най малкото не проституират и не ограбват АТМ-та като вас..Всички коментари до един са расистки.Това ви е истинското лице!

23

Анонимен

преди 1 година

Про кaзата турска изхвърли Германия от световното

22

Истина

преди 1 година

Щом Гюндоган и Мустафа са германции... закъсали сме я яко... няма да го бъде този свят...

21

Германостан

преди 1 година

Гюндоган...ахх какво хубаво немско име.С такива като този пришелец 3-поколение Германия може и да не помирише вече световно,няма как чужденец да се раздава за друга страна.Белгия е другия пример половината от отбора бяха от друг континент.

20

сашо

преди 1 година

Какъв Бундестим-половината са от BLM,с ръка на устата,реват,че не могат да рекламират LGBT.Биндестим беше по времето на Клинсман,Матеус,Бреме и т.н.,като излязат 11 руси шваби

19

АТАКИСТ

преди 1 година

Клинсман, Фьолер, Матеус...ако им беше казал някой навремето на тия, че германския национален отбор след 30 години няма да може да премине на две последователни световни първенства групите и щяха да му се изсмеят и даже да го почерпят задето ги е развеселил.

18

Анонимен

преди 1 година

В клубните си отбор истинските немци като Джамал, Рюдигер, Илкай и Гнабри изорават терена, как очакват от тези "немци" да играят със сърце и душа за националния отбор на държава, с която не са свързани по никакъв начин освен един паспорт дето им дава виза за ЕС отборите, в които играят... А топката я губят в средата, баш щото Илкай играе там да се консултира със себе си, защо е толкова жалък...

17

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха направили като нас, да не се класират за световното, сега нямаше да има резил!

16

Бай Адолф

преди 1 година

до 13 Особено Антонио Рюдигер е чист германец. Направо чист ариец! На секундата мога да го пратя да играе във футболния отбор на Заксенхаузен.

15

Анонимен

преди 1 година

Ами като не им разрешиха да носят лентичките с дъгата и те се почувстваха дискриминирани..

14

Анонимен

преди 1 година

до 14 Спечелена война? И къде я сънува тази спечелена война и кога ве, мозък?

13

Анонимен

преди 1 година

Германия ще е един от най-големите вилайети на Високата порта. Поне 10 пъти по голям от Румелийския вилайет.

12

Анонимен

преди 1 година

Ами да се върти, като загуби спечелена война.

11

Анонимен

преди 1 година

Мануел Нойер, Йосуа Кимих, Никлас Зюле, Антонио Рюдигер, Давид Раум, Илкай Гюндоган, Леон Горецка, Серж Гнабри, Джамал Мусиала, Лирой Сане, Томас Мюлер..Състава от снощи на Германия. 5 германци и 6 пришълеца! А когато Стоичков и компания играха с германците 94-та и 95-та бяха всичките германци даже и резервите. Хитлер се върти яко в гроба от яд.