17

Турхан Рамис

преди 1 година

Е и как ще стане кой и как ще плати и аз съм пенсионер по болест, къде да търся и формация за тая публикация

16

Цвети

преди 1 година

Защо пишете НОИ, те нямат общо с тези помощи???Помощите ще се изплащат от Агенция за социално подпомагане!

15

Жабчо

преди 1 година

Vav Petrich samo na romi se otpuskat sociqlni pomoshti na nikoi drugi te sa sas predimstvo za da gi nasarchavat da ima poveche deca poveche pari nqma da rabotqt nqma da plashtat danaci i tok i kazvat zashto pak niq da plashtame tok i darva

14

gen10

преди 1 година

Там където има ,,соц" и колкото повече е той, толкова по-голяма е трагедията

13

Ради

преди 1 година

Защо се подаряват пари без да са оправдани с фактура.Убави пари за цигари и алкохол, същото се отнася и за парите подарявани на учениците по 300 лева.

12

НОИ

преди 1 година

Оправи пенсиите и сега си разширява дейността. Целта на всичките тия Яксперти е хаос. Колкото по-голям хаос, толкова по-добре. НОИ-вън от системата.

11

ВЪПРОС

преди 1 година

Депутатите трябва да се замислят ?НОИ в превод е Национален Осигурителен Институт . Тоест Институция която разпределя Приходи и Разходи , по Формула . Как е Възможно НОИ да дава Помощи за Отопление ??? Тази Институция изплаща Пенсии и Болнични Отпуски .Тоест - с Това Решение НОИ става Социално Министерство , вместо да следи СТРИКТНО за Получени Осигуровки за Пенсия и Болест .

10

от `24 часа`

преди 1 година

"Ако ви остават м/у 504 и 620 лв., след като платите отоплението, сте енергийно беден."

9

пешо рендето

преди 1 година

Т.Е навършили 80 г. придружени с двамата родители!Няма такава *** политика като нашата!

8

Гост

преди 1 година

Красимирчо, бъркаш институциите в страната. социалните помощи в тази страна се изплащат от Дирекции ,,Социално подпомагане" по настоящ адрес. Вземи малко и прочети, моето момче!

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 - "За да се получи тази помощ, не е нужно да се подават заявления в дирекциите Социално подпомагане по настоящ адрес. Средствата ще се изплащат служебно въз основа на списък, утвърден от директора на съответната дирекция Социално подпомагане Ако беше прочел и статията ,а не само заглавието ,нямаше да пишеше тия глупости.

6

Анонимен

преди 1 година

До Ларавел - Тия ли - "Ветерани от войните, военноинвалиди и военнопострадали,Хора с увреждания с над 90 на сто,Лица и семейства, пострадали от пожари, наводнения и други природни бедствия " . са- мързеливи, неуки алкохолици и ***?!?

5

Анонимен

преди 1 година

до 1 Ларавел, толкова си прооост, че няма накъде повече. Къде в условията за тия 300 лева помощ пише, че ги дават на алкохолици, на мързеливци и на ***? Висококвалифициран си в някой склад да вдигаш касетки с мляко и консерви. Там си квалифициран!

4

Анонимен

преди 1 година

За 300 лева накараха хората да станат на маймунииии с висене по административни гишета с дни.

3

Анонимен

преди 1 година

Като ти гледам, с колко грешки пишеш, не искам да си представям, колко си висококвалифициран. Но, заплата може и да взимаш висока. В България няма връзка между едното и другото.

2

Анонимен

преди 1 година

Никак, как... В България сме.

1

Ларавел

преди 1 година

Каква е логиката само бедните да взимат енергийни помощи? Значи аз съм се скъсал да уча, сега работя здраво, продължавайки да уча. Ще уча и работя докато пукна. Естествено, взимам голяма заплата и бонуси срещу висококвалифицираният си труд и поради това, аз ставам длъжен да издържан мързеливи, неуки алкохолици и ***?!? От къв зор?