8

Бай Х

преди 1 година

Каквато работата, такива и заплатите. И 800 лефа са им много.

7

Анонимен

преди 1 година

Това е ключово министерство, едно от петте най-важни министерства и е срамно да имат заплати по 800 лева.

6

Анонимен

преди 1 година

Имаше един анекдот от времето на соца: Трябва да се обединят министерството на външните работи и министерството на вътрешните работи в едно министерство - министерство на НАШИТЕ РАБОТИ. Там министър беше Захариева, а целуващият мутренската десница Георг зам.министър.

5

Реален финансист

преди 1 година

До АнонименСъгласен съм с Вас, надявам се да си кажат какво ДМС - допълнително материално стимулиране в какави суми се измерва- на тримесечие или на месец.Защото същите ДМС - та ги има във всички министерства и агенции.В някой агенци ДНС - то е до две, три заплати на тримесечие!!!

4

Грундиг

преди 1 година

Стачкуващи или не, много от тези пишман диплумати са двулични кремълски агенти, превънати в такива още по време на обучението им в Москва, където им биват четени лекции от професори от ГРУ, специалсти по подриване на готиния западен начин на живот и фалшифициране на историята, които лъжат студентити ужким как са осъдили нацистиет в Нюрберг, па те самите отървали кожата защото Кремъл и Бирлин ръзтпалили ВСВ и си поделили Полша като петербурски бъндити, а после излъгали зойтшито да *** пали по тси

3

До Я па ти..

преди 1 година

знам къде се намира, даже познавам някои хора, които сами си казват, че нищо не вършат. Нека излезат и вместо да хвърлят стотинки да кажат какво са направили и какво ще стане, ако напуснат, не че някой ще ги наеме повечето от тях.

2

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 2 Ти па от къде знаеш че не вършат работа ? Знаеш ли поне къде се намира министерството ?Със сигурност Бойко Ноев знае повече от теб.

1

Анонимен

преди 1 година

никаква работа не вършат, нека да има първо реформа и тогава увеличение на заплатите