8

Говедо

преди 1 година

В Мадрид са забелязани Баширов и Петров да разнасят кафяви пликове с барут и ел.взривател!А укрофилската пропаганда става все по-кафява!

7

Анонимен

преди 1 година

По-скоро украина стои зад писмата

6

Агапо Салих

преди 1 година

Аз разбирам , че руснаците след години упадък и разруха и липса на какъвто и да е било просперитет взимат античовешки решения.Не разбирам обаче българските русофили. Живет на няколко стотин до 1000 км от люлките на цивилизацията - Рим, Атина, Истанбул, Биена и т.н. а в главите им текат средновековни, дори антични убеждения и разсъждения. Ами Вие сте срам за човечеството.

5

Гледам

преди 1 година

Коментарите на панелистанците и просто е все по ясно защо България е Африката Европа. *** *** крепостни селяни

4

Анонимен

преди 1 година

Заради испанската подкрепа към Киев Русия е провала в Украйна. Оле! Ако не беше Испания до сега Русия щеше да спечели.

3

Дани

преди 1 година

"Междувременно министърът на отбраната на Украйна Олексий Резников заяви, че според него Русия стои зад писмата бомби.". Очаква се да повярвам на това? :) :)

2

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се, че Русия е виновна. Пък и след като укрофашистите го казват, значи е така и две мнения нЕма.

1

Анонимен

преди 1 година

Укритата след като стреляха сами по АЕЦ-а, а обивиниха Русия; след като стреляха по Полша, а обвиниха Русия; сега разпращат писма-бомби и... о, чудо - обвиняват Русия! Хахахахахах. Много ясно, че сега ще се наложи да забраним всички руски медии, щото вече става мноооооого трудно да се замазват следите на нескопосаните акции на укритата.