7

Анонимен

преди 1 година

До Теди Сигурно искаш да кажеш, че обичаш истински хляб или поне хранителен продукт, койтов магазините се продава под името "хляб" и на вкус наподобява истинския хляб, който бабите ни понякога месят у дома. Наистина, някои от тези продукти мязат на хляб, но повечето артикули от тази категория имат недобър вкус. Не знам какво слагат в тях, за да докарат ниска себестойност, но голяма печалба.

6

Анонимен

преди 1 година

....... колко изгодно може да бъде за тях това, че са част от трудов колектив, в който има човек с връзки и възможности по-големи от техните и използва тези свои предимства, за да тласка напред малката им общност. Предпочитат да го смажат. Това не е единичен случай в БАН.

5

ПредиВреме и пеенето

преди 1 година

на нашите Бистришки баби станаха част от нематериалното културно наследство на Европа. Заслуга за това има женица, която получи известна преднина в развитието си, когато беше на около 30-35 г., защото беше дъщеря на известен в близкото минало наш посланик. Но колегите й от БАН направиха всичко възможно впоследствие да й подлагат динени кори и да й пречат всячески. Това е част от резултатите на изтребването на по-развитите ни люде. Пр.о.*** завиждат и не разбират колко изгодно е за тях.......

4

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Скоро и Хомосапиенс ще стане културно наследство на планетата Земя .

3

туркиня

преди 1 година

А великата турска чaлaм6ъ когаааа

2

ГулюГулю

преди 1 година

А бе нали френско-английските НПОта твърдяха, че хляба е глутен и е вреден ами тя и тая багета е вредна хахахаха. Еххх как бързо и удобно забравяте и преиначавате думите си. Ако е Българска е вредна ама англосаксонската е културно наследство, жалки сте.

1

Анонимен

преди 1 година

Нашите франзели от соца бяха по-хубави!