267

РЕЛИСТ

преди 1 година

БОЛНИ МОЗЪЦИ

266

Иванов

преди 1 година

Ами каквото повикало такова се обадили,даже ви е малко вие само от бой разбирате,на агресията с агресия,дипломацията е мъртва отдавна,и да подскачате това е положението ще има трибунал един ден бъдете сигурни.

265

Руските идиоти

преди 1 година

Сами нападнаха Украйна, а сега НАТО било ги нападнало! От водка и имперски амбиции са полудели. Дори съюзника им Китай се отдръпна. Пфу

264

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Българите скоро ще живеем нормално, САЩ ще ни махнат визите, и ще имаме добър живот, а руснаците ще останат да живеят при Путин да се наслаждават на култа към личността

263

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Тия руснаци скоро ще се обърнат срещу диктатора, диктатора и *** му най-много скоро да поемат истинските ракети, и да си разменат истинските ракети, квото причиняват на украинците ще им бъде причинено ,и на тях, една Украйна цяла година ги размазва, какво остава за всички други

262

Българин

преди 1 година

Мачкай, Влади!

261

1

преди 1 година

Има една прилика между, Цезар, Абрахам Линкън, Кенеди, Наполеон, Кадафи, Цар Николай 2 и сега е ред на Путин. Ако някой знае(а този някой е банкер) за какво говоря да напише отговора. Те всички са или убити или водят война но причината е една.

260

До Професор

преди 1 година

Станало е време за хапчета май?

259

Анонимен

преди 1 година

до 280: Това би бил идеалният вариант, но той не беше възможен. Първо, Русия 2014 не беше готова за война. Второ, руснаците не биха застанали така твърдо зад действията на Путин, както сега, защото твърде малко биха разбрали нуждата. Трето, самият Путин трудно би могъл да вземе решение за война, защото тогава не беше абсолютно неизбежна. И четвърто, и може би най-важно - 2014 Русия не беше готова за икономическата война, коята е решаващата. А сега се справи блестящо, защото се беше подготвила.

258

ЛАВРАТА Е СМЕШНИК

преди 1 година

А , Русия какво сега ......ГЪЛЪБЧЕТО НА МИРА ЛИ НОСИ ВЕЧЕ....ХА,ХА,АААА...

257

Анонимен

преди 1 година

до Сата Н: Понеже очевидно мисленето не ти е силна страна, ще опитам да ти обясня, макар вероятно да е кауза пердута. Това, че засичат предимно чуждестранна реч при радио разгворите на украинската страна, означава, че там в момента се бият основно чужденци. Само че тук говорим за все още значителна по численост войска, няколко десетки хиляди. Само че толкова доброволци не е имало в нито един момент, те са общо няколко хиляди. Това е просто натовска войска, преоблечена в украински униформи.

256

До 278

преди 1 година

Нима? НАТО трябваше да ударят сърбите още 1996та, не да ги чакат до 99та. Още чистят мините по хърватско...

255

Сата Н

преди 1 година

онзи ден Скот Ритър интервюира чеченския генерал Апти Алаудинов, който каза -----///----- Дали някой се интересува и верва на някакъв козиебатель ? И какво ако на Източния фронт има доброволци от Европа? Ние не сме ли хора, нямаме ли право да си защитаваме кнтересите от дивите азиатски орди?

254

Българин

преди 1 година

Този другар съвсем изветря и из.тре.щя

253

Анонимен

преди 1 година

Каква война, каква Русия???

252

Анонимен

преди 1 година

Един ден всички русофоби ще избягат от България заради страх, никой от тях няма да остане да защитава суверенната си страна, а русофилите ще оберат парсата след като Русия за пореден път премине през България. Толкова много да цените запада, а той така да ви бъзика.

251

Професор

преди 1 година

НАТО провокира Украйна да нападне Русия. Русия за да защити народа си от украинска агресия (все пак украинците бяха наближили Москва) реши да започне специалната операция по дехладинизация и деукранизация на Украйна. Нобелова награда за МИР за господин Путин, Медведев, Лавров и Кадиров. Русия никога не е нападнала Украйна това го каза и самия Сергей Лавров.

250

Анонимен

преди 1 година

Тоя или слънцето го е напекло или е прекалил със самогона

249

Данчо

преди 1 година

До Анонимен - До 105 относно 103 - Не му обяснявай! Той не е чувал за "Голодомор" и за руското робство, за това да ти откраднат земята, да те накарат да я работиш и след това да ти вземат и зърното.

248

За тия

преди 1 година

Всеки, който им се съпротивлява, е "агресор" !