45

Анонимен

преди 1 година

Построявайки Северен Поток 2 и заобикаляйки Украйна, Германия и отне единствения коз срещу Русия. В момента, в който Украйна изгуби коза си на политическата карта, Русия я нападна. Само се чудя, дали Германия и Русия се бяха наговорили, или Германия просто са глупави.

44

баба мара

преди 1 година

защо не спряхте порошенко с неговите изцепки 8 години русия ви изчака да севземете в ръце напълнихте европа с бежанци съсипахте техния живот и този наевр народи сега и украина впк на сащ и останалите не си ли напълниха гушите8 месеца вече хаиде спрете се вече искаме мир и спокоиствие

43

Анонимен

преди 1 година

По лайковете се познават.

42

Анонимен

преди 1 година

Фалшивите лайкове няма как да помогнат на Украйна сами по себе си. Но те помагат на пълзящата украинизация. Защото Запада няма да спре с оръжията. Освен че ЕВропейските народи издържат бежанците ще трябва да плащат и борчовете на Украйна защото САЩ може би ще си потърсят парите от ЕС. То развяването на чуждо знаме не е случайно. Съпричастност още много дълго ще трябва. На сорросоидите запада им плаща те са лесни. От където дошло там отишло , а вие бг ще плащате със собствените труд и пари.

41

Анонимен

преди 1 година

Комунизъм и фашизъм има в Европа. Европарламента и Еврокомисията са доказателство за това . Те са на светлинни години от пазарна икономика колкото и да приписват на Русия това с една особена омраза че се чудя бг ли си. Мисля че не. Срамувам се от родоотстъпниците.

40

Анонимен

преди 1 година

Робите са слепи за диктатурата. Те я носят на гърба си но не я виждат а тя ще им извади очите...

39

Анонимен

преди 1 година

Меркел беше четири мандата и можеше да продължи но се наложи да се откаже защото политиката на добра воля вече отмина и сега има нова политика на война. Русия и Украйна са изпълнители по неволя .

38

Анонимен

преди 1 година

Какво е това корилото бе да не говорим за това че се пише Россия а не като тебе. Важното е че имаш много много удобрения . Айде отнемай ми достъпа.

37

нормален

преди 1 година

абе меркел , кажи нещо за мигрантите . още ли да сме толерантни и търпеливи ?

36

Калеко Алеко

преди 1 година

Това че Меркел се задържа толкова дълго на корилото на най-развитата в обществено-икономическо отношение държава в Европа, говори недвусмислено за нейните качества, това че позволи на много мигранти от горещи точки на планетата да потърсят спасение в Германия пък говори за съвременна Германия, която се отрече от хитлеровият фашизъм и изкупва грешките си по един хуманен и цивилизован начин, за разлика от нея путинова раша и сега доказва че комунизмът и фашизмът в рассия са еднозначни понятия.....

35

Анонимен

преди 1 година

Нещата по форумите се превръщат в една диктатура на НПО мненията които са политкоректни и всички останали мнения ако не бъдат изтрити или не им бъде отнет достъпа или и двете както вече много пъти ми се случи ей тъй на.

34

Анонимен

преди 1 година

Всяко мнение го пиша по два пъти уж че кода бил сгрешен. Ок но не е тъй.

33

Анонимен

преди 1 година

До До Лошо. Колкото и минуси да ми слагате минусчиите това го пише в прав текст по горе. Всеки може да го прочете. Може да прегледате и въпросната реч. Слагай минусите то лицемерието ви е на всякъде.

32

Анонимен

преди 1 година

Ний пак сме тук групичката която също открито признава че целта им е да променят обществените нагласи в Атлантически чрез лъжи инсинуации манипулации и открити фалшификации.

31

Анонимен

преди 1 година

Тая тетка забрави, че се беше вкопчила във властта чак до пенсионна възраст. Не даде път на младите докато не започна да се тресе и олюлява по срещите.

30

Анонимен

преди 1 година

Гумата пак е тук.

29

Анонимен

преди 1 година

До Лошо. В прав текст признава че са лъгали за да може украйна да се въоръжи. В навечерието на войната Путин каза : Запада ме излъга.

28

Калеко Алеко

преди 1 година

До Власта има значение ... ако Меркел е преизбирана 5 пъти, то е било на демократични избори много от които е печелила с минимална преднина...в рассия кремълските аятоласи, като путин печелат с по 75-80% от гласовете на подопечните си гласоподаватели, като често опонентите им са застрелвани като Политковская и Немцов, или са вкарвани в затвора като Навални...само Великият Слънцеограян лидер Ким чен Грух води на путин по "всенародна любов", а това е показателно за всичко което се случва в рассия

27

Анонимен

преди 1 година

Аз пиша едно. Коректора го преиначява. Аз го поправям и пускам. То излиза както то си знае. Демек да тормозим хората до край. Докато не ги уморим.

26

Анонимен

преди 1 година

С две думи Украйна трябвало да се разоръжи а тя се въоръжила и милитаризирала още повече.