94

Анонимен

преди 1 година

Посягате на свитините на българина - Първо ни ударихте акцз на домашния алкохол. После ни изрепахте снвинксото. Сега ни набримчихте бензина а псоел и цигарите! КАКВИ ХРОА, СТЕ БЕ!!!

93

Анонимен

преди 1 година

Да вдигат. Батвко ви си има машинка. Гледам няколко саксии у нас. ЗНам как да го сушя, да го сваря и с какво да го третирам. Тютюна става, ама както едно време дядовците казваха - ароматен, хубав. Сега в новите жигари озрян сагат ганди неща, че да не мирише добре.Даже махнаха метоловите цигари, гадините му ...

92

Batman

преди 1 година

И 200 да става аз не пуша така че да дигат до кат се задушат от пари пари пари Аман от лакомници

91

Българин

преди 1 година

Ние в къщи нямаме пари за цигари, а жената тръгнала на детето вафла да купува!!

90

Браво!

преди 1 година

Дано да станат чо 20 лв. кутията скоро, че аман от аборигени.

89

Някой

преди 1 година

До 108Педро аз хляб не ям ама трябва ли да се радвам като го вдигат. Ама от

88

ура

преди 1 година

Цигарите нагоре, горивата надоле, решихме я зелената сделка и намалихме емисиите!

87

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми аз не пуша и никога не съм пушил. Ако искат и 100 лв. да направят кутия цигари. Все ми е тая.

86

Королинков

преди 1 година

Вдигайте ги на 30 лева кутията бе ***. Що ни занимавате с тези сатанисти олита купуващи труповве и умрели картинки.

85

Дядо Стефчо

преди 1 година

Аз пуша само след секс. Ще си купя две кутии стигат ми до края на живота.

84

Анонимен

преди 1 година

Ще пушим електронни цигари. Течния никотин е по евтин.

83

туз

преди 1 година

Който пуши пак ще пуши ?

82

Банкеръ

преди 1 година

Държавата ще увеличи приходите в бюджета.Да изравнят цената на цигарите с държавите от ЕС,така няма да има контрабанда,ще ни приемат в Шенген.А бях забравили да вдигнат и почасовата надница,нали сме членове на ЕС.Инак 15 лева за кутия цигари е класика.

81

do 129

преди 1 година

"забранете.... после няма да имате пари от акциз". Не може да се забрани нещо, което може да се отглежда лесно и което се ползва наоколо. Наркотици са се практикували и досега практикуват ВСИЧКИ без изключение първобитни народи. Това е вид нервно и душевно облекчение от страховете и напрежението, сред което живечт хората. изходът е хората да намерят друг начин за уравновесяване и възстановяване на нервната си система. НО съвр. човек е мързелив, знае, че може и по др. начин , но е тренди да е изи

80

м...да

преди 1 година

И кво....кво печели държавата бе.. Ако някой печели то това е Пеевски. М..дааа. За Пеевски парламента гласува единодушно, ама за народните проблеми ...Ji siktir. da go doouhhaat bednite

79

Анонимен

преди 1 година

Не съм пушач, обаче ми е странно как нещо му вдигат акциза, защото било вредно, а в същото време е позволено да се продава навсякъде. Пълно лицемерие - ако е толкова вредно наистина, да го забранят. Но тогава няма да има пари от акцизи.

78

m...da

преди 1 година

Спрете цигарите....после спрете алкохола.....после спрете отпуските.....после премахнете събота и неделя.... после спрете пенсиите,,,,,,,.после бъдете живи и здрави и работете за капиталистите до 100 години.

77

Анонимен

преди 1 година

Само така! Нагоре!

76

Анонимен

преди 1 година

Внасяли били в държавния бюджет! Я дайте статистика кайъв е процентът на недоносените деца, на преждевременните раждания! Колко процента от новородените ги слагат в кувьози! Дайте статистика за алергиите в ранна детска възраст! Куп факти, последици от глупашшшкото и малоуммммнно поведение на младите, уж образовано поколение, ама превъртяло! Внасяли били в бюджета! Гиди негодници шантавии!

75

123

преди 1 година

Бачкайте роби за леб и "сирене" - ама имитиращи продукти. Не пушете и набивайте маргарин и глюкоза, за да сте здрави, румени и засмени!