37

Анонимен

преди 1 година

Колко са си спестили за 18 години, поне една магистрала като Хемус. Това е само една от многото далавери в полза на Русия и после американците ни били виновни. Жалка корумпирана държава.

36

някой

преди 1 година

Забравих да спомена, че България копува "демократична" газ от Азърбейджан,собственост на ЛУКойл! Кой тук е в наведено положение?

35

някой

преди 1 година

Тук яко са се събрали неразбирачи. Алекперов напусна ЛУКойл за онзи с интелект равен на Пи.България плати, плаща и ще продължава да плаща на чужди държави и фирми заради некомпетентните си "експерти"! Досега не съм срещал коментар за това как България плати 2,5млрд евро на Румъния, че дупчихме за природна газ в техни териториални води!? Платихме и за реакторите! Износ за Гърция и Румъния не е износ, ама карай така да е. Какъвто народа такава и главата му!

34

Анонимен

преди 1 година

Оооо и още как!

33

Анонимен

преди 1 година

Лукойл е руска собственост само за по-неинтелигентната част от народа, която вярва на кафеви сайтове като този! Останалаите знам, че компанията е еврейска собственост!

32

Въпрос

преди 1 година

A защо няма Българска рафинерия, която да разпределя горивата и вноса и износа. Защо само чужди. Ние нямаме горива собствени, ама пак може нещо да се измисли.

31

Да

преди 1 година

Само ни баламосват тези, иначе на доста хора им зависи препитанието от автомобила, не говоря за тези, които отиват до работа с кола или на кафе. Просто те го издухват най-много.

30

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Изгониха ги от Германия и Швейцария , защото там не им минават номерата....АМА У НАС МОЖЕ / по братски/ .. и у дирника да ни бъркат...!

29

Augusto Pinochet

преди 1 година

ЛУКОЙЛ - ИМА 44 ДЪЩЕРНИ ФИРМИ С ПО НАД 50% УЧАСТИЕ В 40 СТРАНИ В СВЕТА. ПАК ПИТАМ ЛЪЖЛИВИТЕ ДРАСКАЧИ И РАЗКАЗВАЧИ - КОЙ ТОЧНО ЛУКОЙЛ ИДВА В БЪЛГАРИЯ?

28

Анонимен

преди 1 година

Ами така е при ромите и комунистите---ЖИВЕЕ СЕ ДЕН -ЗА ДЕН....ха,ха,ха,хаааа...ДНЕСКА ИМА --УТРЕ НЕМА!!!!

27

пришълеца

преди 1 година

Лукойл и наше момче като персиецо:)))

26

9

преди 1 година

Айде, айде...такава голяма компания няма как да бачка на загуба!Вариантите да бачка на загуби са два: крадене и пране на пари с крадене

25

Анонимен

преди 1 година

Референдум - "ЗА" национализацията на нефтозавода - да им даваме 100-те млн. долара на лукойлците и да се махат откъдето са дошли завинаги. Видя се какви са мародери и мошеници са

24

Глупости

преди 1 година

ГУБЕЩА РАФИНЕРИЯ В СВЕТА --НЯМА ...както и губеща Църква!....Ти локуми са за децата , като Сашко и бавно развиващите се ....

23

Гадняр

преди 1 година

"Демократа" с индийски произход и руска диплома Иван Костов се водеше министър-председател когато приватизираха Нефтохим. Комунистите ви управляват от 1944-та до днес. Те са причината за страданията на народа ни.

22

IQ 3.14

преди 1 година

в крайна сметка, това благодеяние се случва благодарение на стотиците хиляди българи, избрали служебните, променливите, продавача на обувки и всичките останали гаулайтери. като си ги искат, после да не мрънкат и да не викат "хайде всички заедно".

21

IQ 3.14

преди 1 година

До СМЕХ...рафинерията е частен бизнес. като не може да работи няма да работи. както закриха плама, например. ако им е трудно да издават пакета акции на държавата и да се пръждосват от българия. а петрол ще се намери, има добри китайци , карат с кораби. а при тех кой крадне, отива на зенитката.

20

СМЕХ...

преди 1 година

Помнете ми думите --СЛЕД 2-3-МЕСЕЦА и тая руска врътка ще свърши... а ние пак ще се вайкаме , чий петрол да преработваме ...!

19

Анонимен

преди 1 година

Нефтозавода е безспорно 100% стратегическо предприятие и от особена важност на националната сигурност, тъй като горивата са кръвта на живота , икономиката , отбраната. Да се разследват всички политици вземали решения по повод съдбата на нефтозавода и подчиненото положение на държавата ни спрямо него - защо се позволява на "Лукойл" да си върти далаверите на наш гръб. Сутринта казаха , че в предприятието работели 1300 души - пълен смях, че по времето на Т.Ж. бяха 15 000 души и се водеше Н Х К

18

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

аз съм беден собственик на рафинерия, която е на загуба. с колко ще ме подпомогне служебното правителство, за да не се допусне загуба на работни места? аз обещавам от догодина, да си плащам данъците.