47

Анонимен

преди 1 година

На всички умници да напомня. че Тереза Мей приква представителите на американските вериги МакДонадлс, КФС, Старбъркс и т.н.за да ги убеждава да си плащат данъците от приходите в Англия, а не в офшорни зони в Нидерландия. Бойнг май също плаща данъци в офшорна зона. И да попитам кой създаде практиката с офшорнините зони?

46

Гост

преди 1 година

А дано, ама нада ли! Ще се появят непреодолими проблеми и чао уговорки.

45

Е след тая врътка...

преди 1 година

ИЗОБЩО НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ В ШЕНГЕН ...НИТО ШЕ ИМА ПАРИ ПО "ПЛАНА" ОТ ЕС!!!

44

Смех

преди 1 година

ПАК ШЕ РАБОТЯТ НА "ЗАГУБА" ЗА ДА НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ... НО ПЕЧАЛБИТЕ ЩЕ СА ЗА РУСИЯ!ЗАБРАВЕТЕ...!

43

РУСКИ МАНЬОВЪР

преди 1 година

..ЗА ИЗПОМПВАНЕ НА ПАРИТЕ ОТ ИЗНОСА НА ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ-- ОТ ПРЕРАБОТЕН РУСКИ ПЕТРОЛ-ПРЕЗ ВРЕМЕ НА ДЕРОГАЦИЯТА...Ама НАШ *** чо не се усеща.....хахаха

42

Анонимен

преди 1 година

Очакват 700 000 000 приход догодина,значи за 30 години държавата е загубила 30х700 000 000=21 000 000 000 (милиарда)лева,някой няма ли да понесе отговорност за данъчния чадър равняващ се на една трета от външния ни дълг

41

Анонимен

преди 1 година

Плащането на данъците на Лукойл е още по-голямо чудо от намирането на Сашко. Голям удар за Боко и приятели.

40

Данъкоплатец

преди 1 година

Каква печалба очаквате от Лукойл като на входа и на изхода е Литаско. Продават им скъпо петрола, и им изкупуват на безценица продуктите. Там са свръхпечалбите.

39

Анонимен

преди 1 година

Бургас е един от най криминалните градове в България. Лукойл е винаги най големия производител в сивата икономика на България. Така беше и в Соца. Така е и тридесет години. А върви живей нормално. Е питам как да живеем без корупция.

38

Анонимен

преди 1 година

А защо Бойко за 12 години не взе 1лв данък от Лукойл, защо?Трябва да дойде Кирчо и да им забрани износа за да почнат да плащат.

37

Анонимен

преди 1 година

Демек не ни закачайте да си преработваме Урала и да си го реекспортираме на цената на Бренда, далаверата ни е голяма ето ви и на вас едни смешни 100 милиона, а плебеите ДГД тук имаме 100% съвпадение с държавата, високи цени високи приходи от данъци и акцизи, мухахах. Има обаче едно голямо НО, тази далавера спира след 2 години ако до тогава не са гръмнали бомбите.

36

Анонимен

преди 1 година

заврения зет, кога ще го видим изправен пред съда и след това в затвора?

35

Д-р Исня

преди 1 година

Не мога да повярвам какво чета!

34

ъъъ

преди 1 година

До 34 Нещо като не ти е ясно не го коментирай

33

Хамлет

преди 1 година

Има нещо гнило в Дания...уловка някаква?струва ми се има някаква врътка,ще излезе наяве

32

Русия

преди 1 година

"всички приходи и данъци от тяхната дейност да бъдат плащани у нас, а не както досега - в Холандия или Швейцария."Я Вижти що голандията ни на иска ф шенгена, сички пари за минавали на запад, а туркоробцити ги търсели от Русия.Гулюгулюту, фейсбуца, апълката кви данъци платиха ф БГ? НУЛАТуркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

31

някой знае

преди 1 година

ли колко са бившите ком членове де са в управителните съвети там, тяхната любима игра е да продават българия щото

30

след 30

преди 1 година

години със задна дата ли?

29

Смех:

преди 1 година

...ама парите от износа отиват в ДЖОБА НА ПУТИН----затова е врътката, бе...!

28

Антисоросоид

преди 1 година

Сорросиодната опорка е, че е руска компания както повтаря като папагал дежурния сорросоид, а е на клана Ротшилд както е видно от видеото с официални документи .... : https://youtube/watch?v=Nsesa0cUGqY&t=1107s&ab_channel=ПламенПасков