19

инджинер

преди 1 година

зелената енергия е една утопия. човека винаги е искал да контролира процесите около себе си, природата, времето и т.н., а всъщност се бори цял живот за достъп до ресурси, като някои от тях са се формирали в продължение на милиони години. А какво произвежда човек от ресурсите които консумира - купчинки

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 - Това, че е зелена не я прави евтина.

17

Анонимен

преди 1 година

Не може, ама има мноооооого хубави приходи в това. Особено ако си ИТ компания, кояот може да си продава .... въглеродните квоти. Или адвокатска кантора. Или счетоводна фирма ... Ах - те май тея трите най-натискат. Защо ли?

16

Анонимен

преди 1 година

Зелената енергия защо е в пъти по-скъпа от ядрената, нали е зелена т.е. от природата. Лъжат ни и всичко е за пусти пари.

15

Шах

преди 1 година

Дай на човека всичко и тои ще поиска още .

14

EU redneck

преди 1 година

Като не може, да подразнят още малко руснаците, докато пуснат големите ракети. След три години ядрена зима и редукция на популацията със 70-80 %, може би ще настъпи преоценка на либералните и европейски ценности.

13

ала бала

преди 1 година

да не го превръща в геополитика? и като го превърне какво щв стане? алабалстика. енергията от слънцето се изплаща за 7 години. факт. масово соларни панели работят повече от 30 години. факт.

12

Анонимен

преди 1 година

Обидно е шайка разбойници да заблуждават в собствена изгода милиарди разумни човешки същества, които разбират, че ги лъжат, но нямат енергия, за да се опълчат и поставят лъжците на мястото им. 1000 години човечество не се е къпало и е вярвало, че Земята е център на Вселената и Бог ще накаже всеки, който мисли различно. Сега сме свидетели на същото. Насилствено ни карат да вярваме, че човекът е основната причина за променящия се климат! И че като съсипе икономиката си, ще спаси планетата. Срам!

11

Пепи

преди 1 година

Не само че може, но и няма друг избор. Богати с чиито пари ще го платим всеки ден обясняват как не може, пък било трудно, пък незнам си какво. Страх ги е.

10

Анонимен

преди 1 година

Губите си времето! Човеко, не навсякъде има слънце и вятър по планетата, зелената енергия не е константна величина, за разлика от газта, атомната енергия, ВЕЦ и каскади,ТЕЦ и т.н.! Зелената енергия, може да се използва от дребни ползватели или в комбинация с други източници!

9

Анонимен

преди 1 година

"Благодарим" ти Зеленски, че в тази динамична ера, отново ти ни върна към фенера!Кога ще се махаш, бе Зеленски, че да си върнем търговията и газта от Русия?

8

Анонимен

преди 1 година

Не съм срещу зелената енергия, има места, където действително няма друг начин да се захранват, освен със зелена енергия, за домакинства също е добре, но не може да се използва зелена енергия за учреждения, производство, транспорт, кораби, химични процеси в производството и т.н., разберете, тази зелена енергия е само за дребни ползватели, освен това, замърсява природата и батериите трябва да се сменят, а при някои от големите ветрогенератори , се използват и горива.

7

Христо Христов

преди 1 година

Естествено, че трябва да се прави всичко необходимо. Коено не променя факта, че ес са мaлo-yмни пси'хо'пати!

6

От Вселената

преди 1 година

Не забравяйте, че Днес е 21 ноември - "Ден на Християнското семейство". Семейството на Кръстьо - Исус и неговата съпруга Диана - Мария и техните деца, дъщеря Синтия и братя Петър и Павел са в основата на Загрея - Слънчевия род Дуло, основоположници на Българските Християнски родове и семейства по Земята!Днес е ден Ден на Род, за да има Славен Български наРод!

5

Анонимен

преди 1 година

На COP27 на колективния запад или т.н. златен милиард му се изясни, че не може сам да се справи и да направлява далаверата с климатичните промени, а ще трябва да се мъчи, да прилъгва, да изсмуква ресурсите и усилията на останалите страни-васали. Лошото за него е, че баламите намаляват.

4

Анонимен

преди 1 година

Напротив светът е готов към енергийният преход,но не целият,Китай е живият пример за това,огромно производство на евтина соларна енергия и ударно развитие на ядрената енергетика и всичко това съчетано с огромни количества евтин газ от Русия,виж Европа със своята васална политика е на път да се върне в 19 век!

3

Нане

преди 1 година

грети тунберга не мисли така... И мощно се изпърдя, докът са прозяваше на топло в леглото до домашният и любимец 300 килограмовото прасе... ===)))

2

българка

преди 1 година

СТИГА ГЛУПОСТИ !!! НЕ МОЖЕ СЕРИОЗНО ПРОИЗВОДСТВО да се захранва със зелена енергия !!! Всеки инженер ще ви го каже ! Зелената енергия е за домашно потребление - да ми свети лампата, да ми стопли за няколко часа водата в бойлера, до си включа ютията и ДОТАМ . Даже за пералня не може да създаде достатъчно дълго ПОСТОЯННО захранване.

1

Нане

преди 1 година

Цялата тъз история със зелената сделка е съчинена да Ви направят мизерници и роби... ===))) конспирация... А?... ===)))