44

ВЪН...

преди 1 година

....ФАЛШИВИТЕ ИЗБОРНИ МАШИНКИ ---И КАНАДСКИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИ ГЕЙ-ДРУЖИНКИ...!!!----НАРОДА "ПО КОНСТИТУЦИЯ" ---САМ ЩЕ ИЗБИРА , КАК И НА КАКВО ДА ГЛАСУВА!!!!

43

П.К.

преди 1 година

От дърти и закоравели ко-муняги, на които познаваме и кътните им зъби, нямаме нужда от акъл. Той при него го има само за плямпане на врели/некипели и за собствено, най-широко облагодетенстване. Такъв си е бил и такъв ще си остане...

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "хартиената бюлетина ще върне пак на власт мафията,срещу която се борихме 2 години"- И като се борихте какво постигнахте? Отговорът е ясен: ЖЕСТОКО ОГРАБВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ ОЩЕ ОТ МОМЕНТА,КОГАТО ПП И ТЕХНИТЕ КОМАНДВАЩИ ПРЕВЗЕХА НАСИЛА ВЛАСТТА,ЗАБРАВЯЙКИ МОМЕНТАЛНО ЗА ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА РОЗОВИТЕ ОБЕЩАНИЯ,СРИВАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА СЪС СТРАТЕГИЧЕСКИ ВАЖНИ ДЪРЖАВИ,УМИШЛЕНО ВИСОКА ИНФЛАЦИЯ,НЕКАДЪРНО И НЕПОДГОТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ,ЗАДКУЛИСИЕ И ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ,ОБКРЪЖЕНИЕ ОТ РОДНИНИ,ЛЮБОВНИЦИ,КУМОВЕ..

41

те на хората

преди 1 година

проблемите са различни, ама за политиците тва е топ проблем така че не коментирай хората, коментирай "политиците"

40

Анонимен

преди 1 година

По-скоро мафията на флашките трябва да се отстрани от властта в България!

39

Мафиот

преди 1 година

Ми, нека върне мафията на власт. При мафията, както ти казваш бяхме в пъти по-добре, отколкото при твоите *** и протестъри!

38

Анонимен

преди 1 година

Ква мафия бре *** При ББ се развивахме.Беше най успешния ни период Строеше се и се градеше Станахме лидери на Балканите.Дойде мафията чрез преврат организиран от олигарси И къде стигнахме??? Всичко спря абсолютно падение във всички области.Не слушай манипулатори като киро А се питай Как живя до 2020 и Как след преврата .И може би ще прогледнеш

37

Анонимен

преди 1 година

Сагата с хартиената бюлетина ще върне пак на власт мафията,срещу която се борихме 2 години и която и без това така се е окопала във всички области на обществения живот,че само силно и отговорно гражданско общество може веднъж завинаги да и прекърши гръбнака.

36

Цезар

преди 1 година

ДПС управлява 20 години и всички бяха доволни. За какво ни бяха канадските геи?!? На кого помогнаха??? Народа иска стабилитет и порядък, какъвто може да има само при управлението на ДПС. Хората глсуват за това !

35

Николет Лозанов

преди 1 година

Айде и Кутьо се включи в президенско-герберско депесарския хор. И какви са проблемите на хората? Корупцията, краденето на милиарди, напускането на ЕС и НАТО, фалшификацията и купения вот, монополните цени на Лукойл според вас не са тема за хората. Темата трябва да е само подаянията от бюджета за сметка на нови дългове?

34

Аноним

преди 1 година

Защо ни забраниха да гласуваме с хартия защо ни наложиха със сила тези машини вече 2 год държавата е в разруха Кражби саботажи потънала

33

Е , КАК НЕНУЖНА БЕ..

преди 1 година

..НАЛИ АКО СЕ ВДИГНЕ БРОЯ НА ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВТОСТ---КИРЧО , КОКОРЧО И ПИНОКИО....ОТИВАТ НА КИНО --ВЪН ОТ ПАРЛАМЕТА...ХА,ХА,ХААААА??!!....САМО "СВЕТАТА ФЛАШКА" ГИ СПАСЯВА ОТ ИЗПАДАНЕ ...ЩОТО ХОРИЦАТА ОТ СЕЛО НЕ ГЛАСУВАТ!!! /А , И КВИТАНЦИИТЕ ОТ ФЛАШКАТА НЕ СЕ БРОЯТ --ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАТРАКА НА МАШИНАТА ОЩЕ БРОЙКИ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ПАРТИЯ///

32

Анонимен

преди 1 година

Този изборен кодекс само, който не е влезнал в парламента не го е променял, всяко НС му прави промени.

31

Анонимен

преди 1 година

Първата задача на всяко Народно събрание е да избере изпълнителна власт. Ако народното събрание не се справи с тази задача, всяка законодателна дейност е узурпация от 240 нефелни депутати. Време е да се разпуснат, освен, че ни водят към поредната национална катастрофа издръжката и привилегиите им за да обслужват определени икономически кръгове, а не народа им нарасна баснословно. Ако имаха поне малко срам щяха да са се отказали от заплатите и привилегиите си.

30

Анонимен

преди 1 година

Дневникът е подправен - надпис появил се на екрана на машините в голяма част от секциите в страната на изборите на 02.10.22.Някакъв коментар от ***-тротинеткаджии?

29

Анонимен

преди 1 година

До Малко за политикаТи ли ще нареждаш на българския народ кой да гласув и кой да не гласува над определена възраст, бе *** тротинеткаджия!

28

Анонимен

преди 1 година

Коалиция Флашка е бясна, няма да мигат да фалшифицират изборите като миналия път. Хората категорично ще бойкотират машините!

27

Малко за политика

преди 1 година

ПП и ДБ могат да се споразумеят с БСП за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Някои от тях наистина имат затруднения при такъв вид гласуване. Това устройва БСП, защото те разчитат на пенсионерските гласове, а това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнат и да се разбера, защото иначе работят в полза на ГЕРБ.

26

Нищо ново

преди 1 година

До ЬЬЬ: Ако се съди по това, което си написал, интелектуалното ти ниво не е по-високо от това на бат'ти Бойко например.

25

ЬЬЬ

преди 1 година

Пи кая ви на бюлетините и на машините.Тези партии са под интелектуалното ми ниво и,каквито и да са начините за гласуване,пак няма да гласувам за никоя от тях. Те,освен да си увеличават заплатите и да си стъкмяват кавги,за нищо друго не стават,а увеличението на процента гласували ще им донесе повече партийни субсидии.Сиреч депутатите ще имат и по една по-голяма партийна заплата като добавка към депутатската.Всичко друго е прах в очите на хората.