134

Куку

преди 1 година

Тия вярват ли си!

133

Аноним

преди 1 година

Българи така ви лъжат непрекъснато и вие вярвате железен да си няма да оцелее ш толкова дни и нощи в пустошта така и политиците ви лъжат явно но защо сте заблудени и къде е било това изтощено дете като спасителите са обикаляли тези райони я пробвайте да стоите навън без обувки че и да се движи те

132

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

КАК СЕ ХОДИ НЕПРЕКЪСНАТО 9-ДНИ , БЕЗ ДА ЯДЕШ И ПИЕШ ВОДА .......тоя гдето ги разправя тия приказки да вземе да пробва , как става това...ха,ха,хаааа...ЩЕ СПЕЧЕЛИ ГИНЕС!

131

Анонимен

преди 1 година

Без храна човек може да оцелее и повече от 2 седмици, но без вода и в тези студени нощи..... не! Кво се е движило акто се стъмва в 18 часа и просветлява в 6.... движи се в тъмницата по тия гори и чукари, пълни измишльотини.

130

Предложение

преди 1 година

За тази история как се опитват да ни лъжат и манипулират,че едно болно дете ще оцелее без хлана,вода и подходящо облекло 9 дни само в гората, а пък какво остава са коронавируса, при който се впусна цялата световна агитация и манипулация и за съжаление доста хора повярваха от страх в тия ваксини.Предлагам на тия ,дето ни предлагат тая лъжа -да ни докажат сами как е възможно това0 да си сложат камери и ние да ги гледаме 9 дни как ще подскачат да се сгреят, да пият вода от локви и да ядет трева!

129

Анонимен

преди 1 година

Детето е било сигурно отвлечено. Парите са дадени и е върнато. Няма как да оцелее без храна и вода толко време. Елементарна биология. И няма как да се е движил непрекъснато за да не измръзне. Глупости. Айде ходете вие една седмица денонощно без ядене уж за да се сгреете. Да бе

128

Хубавото

преди 1 година

в тази воняща от където й до я погледнеш история е , че детенцето е живо! Другото са приказки за възрастни!

127

Анонимен

преди 1 година

Нали никой не очаква, че 9 дена няма да яде и пие, и даже ще се движи и ще е жив?

126

Анонимен

преди 1 година

Нали никой не очаква, че 9 дена няма да яде и пие, и даже ще се движи и ще е жив?

125

Ей, престанете

преди 1 година

Че матиряла не сме усвет, не сме, ама не сме и igиотi. Ченгетата и таткото са знаели от самото начало, че е отвличане! Фарса, който разиграха им даде време за достигане на благоприятен изход. Кой играл на хорото, играл. Другите да ръкопляскат и да чакат следващия скеч.

124

Vol'Jin

преди 1 година

Нали побеснявам от реплики от сорта на:"Тоя ги преследва за неща от големия сняг."Копилета заради тия неща от големия сняг сме на тоя хал, които новите нещата да отменят, а старите се правят, че ни лук яли, ни лук мирисали, ни лехата с лук тежко сгазили....Лицемери....

123

От Вселената

преди 1 година

Не, пращай ми дъще, пари, ако има нужда, ще взема на заем, не пращай ми пълни торби, тебе си гледай, напреде върви. Ще ми се да погаля нежно косите ти, всичко си имам, мойто момиче, само не мога да зърна очите ти. Не давай ми празни надежди, че някой ден ще се върнеш, знам, че не ти остава време от работа даже да се обърнеш. Всеки път когато ти звънна, ме караш да изпитвам вина, от твойто семейство и време, все едно опитвам се да крада. Прати ми на внучката снимки, понеже утре може да ме няма!

122

Анонимен

преди 1 година

Заемете се с тези спасители. Най-близко до ума е, че първият заподозрян е този, който е намерил детето. Дете с дефицити, което вероятно няма да разкаже какво точно е станало и кой е замесен, как изглежда и пр. Аутизмът е изключително сложно състояние. Дори ние, родителите на такива деца сме често в огромна трудност да разберем мотивите и реакциите им. Органите трябва внимателно, дискретно да проследят всички възможни заподозрени, без да дрънкат из медиите и да будят подозрение, че ги следят.

121

Анонимен

преди 1 година

1. Разбира се, че най-важното е, че детето се намери и е живо и здраво. 2. Всичко останало, което се приказва са глyпости. 3. Аутизмът не е болест, а СЪСТОЯНИЕ. С дефицити главно.Сега малко факти от първа ръка (от родител на аутист): те не са по-издръжливи, изобретателни и с воля за живот и пр.глупости - напротив. Многото им дефицити биха ги затрили много по-бързо в такава ситуация. "Стандартен" човек би издържал ден-два. Така че нещата са мътни и полицията да си свърши работата.

120

Реалист

преди 1 година

Няма човек, дори и трениран, който след 9 дни в гората да е само с леко премръзнали крака и перфектно здраве! Момчето явно е държано някъде и просто днес е освободено там! Или е платен откуп за него, или тоя, който е държал, се е уплашил от големия брой доброволци, които го търсиха!

119

Анонимен

преди 1 година

предлагам шефа на полицията да повтори , 9 дена в гората без храна и вода

118

Алекс

преди 1 година

Абе,този Нешев наистина ли вярва,че през цялото време детето е било в гората.Сашко е отвлечен и изобщо не е бил в гората.

117

Анонимен

преди 1 година

До 155. Не ми казвай какво да правя е, Сашко. Аре пътеките към пернишката гора, фъсняр.

116

Анонимен

преди 1 година

151. Прелиствай надолу бе не чети като те дразни

115

Анонимен

преди 1 година

Как се движиш девет дена гладен жаден. Това да не е Рамбо