385

Анонимен

преди 1 година

Сега Нинова която на предните избори гласува да има машина, да върне милионите похарчени за тях. За какво са ни щом няма да се ползват. Отделно и за склад трябва да плащаме всяк година.

384

Анонимен

преди 1 година

Кире,ясное ,че геП без хартиите няма да спечелят вота за кмет в София /маалите правят играта/ , но питам- вие какво направихте за Народа ? - НИЩО ! Нищо Бе ! с геП сте еднакви - укрите на 5зв хотели,слугинаж на сащ,оръжие за украйна,хотели и ресторанти с 9 ддс и всякви подаръци от хазната , а за Народа ? - Нищо !

383

Хахаха

преди 1 година

Да наречеш гласуването с бюлетина Кражба на вот???? Или трябва да си пиян или страшно нагъл .Много *** политици видяхме последните 30 години.Но този път олигархията в БГ и забегналите в чужбина които извършиха преврата преди 2 години. Ни докараха абсолютен негодник Кой и къде го подготвя за да го вкара в политиката За съжаление и в ПИК изглежда не знаят!!

382

Анонимен

преди 1 година

Киро просто не е убедителен в това което казва.

381

Фф

преди 1 година

Защо е разберете едно. Това с бюлетини те е само пушилка, за да се прикрие инфлацията, високите цени и управлението на мафията. Не разбрахте ли едно, в Корумпестан дори и с орехи да се гласува пак ще има купуване и измами. Такива сме си по ген, крадливи, злобни и прости.

380

44

преди 1 година

Кироооо, по голям лъжец излезе от Гумен Речев. С кухото Ленче, бяхте взели държавата под аренда.

379

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да правите ГЕРБ пак ще спечели защото народа е с тях него ли разбрахте

378

Анонимен

преди 1 година

Аре улево,Кире !

377

Анонимен

преди 1 година

Най_корумпираните крадци от комунистическо време, отново ни откраднаха правото да избираме мафиоотите си!!

376

От Вселената

преди 1 година

Преди мноого, много векове, ние Българите като сме се разкарвали по земята да правиме държави сме пеели: До, до до, лявото Мърдо го намери баба Пена под едно дърво. До, до, до дясното Мърдо го намери баба Пена под едно дърво. Тя ги носи при Златяря, той ги злати, той ги клати, те му мрънкат: "Дай ни злато да те клатим, след като изпием в Хана едно Мерло! Не случайно едно време кат сме си клатили Мърдата с Мерлото сме кръстили нашто Ханче - ресторанче и там израснал град Хановер.

375

Анонимен

преди 1 година

Вие сте либерали и коня ви яде, разбирай под яде - разболява, убива. Вероятно Бойко бандита ви се присмива, защото той разбира знаците и може да ви цака, а вие вървите в тъмното и не знаете!

374

Анонимен

преди 1 година

Киро, не може да се събирате с ДБ, защото коня ви яде, ще ви изяде, глу-пак!

373

Случаен минувач

преди 1 година

Добре бе, защо ПП и ДБ толкова се страхуват от хартиената бюлетина? Значи с поведението си сами се издават, че печелят проценти и променят резултати с машинките на Мадуро. И се оказва, че от шепа програмисти ще зависи кой да изпадне под 4% и кой да спечели изборите! Подигравка с вота на хората! Спомнете си в изборната нощ как в последната секунда извадиха ИТН и вкараха Янев!

372

анонимен

преди 1 година

Този не го слуша глЪвата, яко го пере съчмата и му хлопа дъската. Своеобразното 3 в 1 - неочаквано НЕ добра комбинация.

371

От Вселената

преди 1 година

Ех мамка му стара. Стига сте се блъскали, спазвайте ред. На всекиму ще дойде реда. По спокойно Тyлyпи. Без навалица Наредете се на опашката един след друг, както в детската градина са ни учили. Ама недейте така. Ама моля ви се другарю, Не се блъскайте. Абе престани да се секнеш върху мен. Стига си ми крещял на ухото. Не разпъхвахте с лакти По културно го раздавайте. Като не можете да пърдите, пърдете с финез. Купете си билетче за Цирка пред Народното Събрание! Извънредно положение! Хей Тyлyпи!

370

Анонимен

преди 1 година

Кой беше този?Сетих се ,слугата на Херо Мустафа .Жалкарр.

369

От Вселената

преди 1 година

Ех мамка му стара. Стига сте се блъскали, спазвайте ред. На всекиму ще дойде реда. По спокойно ***. Без навалица Наредете се на опашката един след друг, както в детската градина са ни учили. Ама недейте така. Ама моля ви се другарю, Не се блъскайте. Абе престани да се секнеш върху мен. Стига си ми крещял на ухото. Не разпъхвахте с лакти По културно го раздавайте. Като не можете да пърдите, пърдете с финез. Купете си билетче за Цирка пред Народното Събрание! Извънредно положение! Хей ***!

368

Анонимен

преди 1 година

Румене, тези никога няма да ти ги простим! Ще ги сънуваш доживот.

367

Бе

преди 1 година

Нещо Кокорчо ми се губи, нал е съпредседател

366

От Вселената

преди 1 година

Ех мамка му стара. Стига сте се блъскали, спазвайте ред. На всекиму ще дойде реда. По спокойно овчици. Без навалица Наредете се на опашката един след друг, както в детската градина са ни учили. Ама недейте така. Престанете. Ама моля ви се другарю, Не се блъскайте. Абе престани да се секнеш върху мен. Стига си ми крещял на ухото. Не разпъхвахте с лакти По културно го раздавайте. Като не можете да пърдите, пърдете с финез. Купете си билетче за Цирка пред Народното Събрание! Насам Народе Възродени!