65

Истината

преди 1 година

Това са част от евроатлантическите ценности.Да са ни честити !

64

баба мара

преди 1 година

покажете им лицата защо ги криете тези из-ро-ди

63

123

преди 1 година

Защо им криете физиономиите на тия ***?В САЩ им разлепят физиономиите навсякъде из кваратал, където живеят,да знаят и да се пазят.За тези лечение няма-само химическа кастрация.

62

до 73

преди 1 година

Като отидат на училище,всичките деца са с телефони и мобилни данни,бедна ви е фантазията какво си показват.По- добре ги научете как да се пазят и за какво да внимават-профили в соц.мрежи,снимки,чатове и прочие.

61

яаожгт

преди 1 година

Любимците на "журналистката"Даниела Тренчева от нова.Тя ги защитава и оплюва тези,които ги ловят.Защитаваше един изв ерг,изнасилвал 4годишното си момченце.След като пораснали младежи поставяха капани на педофили,хващаха ги и викаха полиция с доказателства на телефоните си и чатовете, тая *** хвана някакви техни имитатори,които не бяха много умни и им чете конско как нарушавали правата,на "хората",както наричаше педофилите и нито веднъж неги нарече с истинското им име.Каквостанас шотл.пед.убиец

60

ьяаожгтн

преди 1 година

Защо не кажете какво стана с осъдения на две инстанции шотландски педофил Дейвид Бел Брайсън и садистичен убиец на бедно селско момченце- 11 г.Станислав.Той се призна за виновен,осъдиха го два пъти,но *** от Върховния съд отмениха присъдите и върнаха делото и вест,ни кост.Явно са го пуснали на свобода тихомълков, 5-6 години минаха оттогава и медийните парцали покриха случая.

59

Анонимен

преди 1 година

Педофил,русофил-все едно и също.

58

Анонимен

преди 1 година

Тия що са с чаршафи на главата на снимката?

57

...

преди 1 година

Да благодарим на ънкъл Сам за този нов свят..Свободни сме,толерантни сме,живота е хубав !

56

Е, па...

преди 1 година

В античния езчески период, 10 годишни деца са били в бордеите, служели са в античните храмове като "хетери" или са били омъжвани, от там и виската смъртност при раждане през този период. Днес, постепено християнска Европа се завръща във времената на езичеството! Във Франция имаше предложение след 12 годишна възраст децата да могат да встъпват в полов контакт с възрастни по взаимно съгласие, дали предложението е одобрно не зная. Те-така!

55

SS

преди 1 година

Не съм чул да има арестувани участници в прайда ? Виж арестувани хора които се борят срещу извратеняци те има ? Защо ?

54

Партизан

преди 1 година

Оня където пребил кучето го чакали няколко години затвор, а с тия *** КВО ПРАИМ. Домашен или условна ?????????????????????

53

Български език

преди 1 година

"Той допълни, че процентът на лицата, които разпространяват с детска порнография да посегнат физически на деца е сравнително малък." Пулицър! Веднага!

52

Остап

преди 1 година

Бях забравил, но колегата е абсолютно прав, че прокуратурата пропусна интервютата на Сесил Каратанчева.

51

Анонимен

преди 1 година

13-те нямат никаква връзка помежду си. Интересно за каква мрежа говорите?

50

АнонимеН

преди 1 година

В АРАБСКИЯ СВЯТ 9-ГОДИШНИТЕ МОМИЧЕНЦА СА ВЕЧЕ СТАРИ МОМИ! ИМА СНИМКИ КАК 5 ДО 7 ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА СКЛЮЧВАТ БРАК СЪС 30-40 ГОДИШНИ МЪЖЕ В МАСОВА СВАТБА В ИВИЦАТА ГАЗА

49

Христо

преди 1 година

Да идат у маалата .Там може нет да няма ама всичко става на живо.

48

АнонимеН

преди 1 година

НИЩО ЧУДНО ДА СА ИМ РОДИТЕЛИ !!! ЕДНИ ТУК РАЗПРАВЯХА КАК СЕ ОПЪВАТ ВСИЧКИТЕ В СЕМЕЙСТВОТО - МАЙКАТА СЪС СИНА И БАЩАТА СЪС ДЪЩЕРЯТА И ОРГИИ СИ ПРАВЕЛИ

47

Анонимен

преди 1 година

Е нали вчера уж не бяха мрежа, а отделни случаи Сега вече мрежа ли станаха?

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 Брадясалите роми не гледат детско порно, те го правят.