138

художника

преди 1 година

Ти па си много смел.

137

Анонимен

преди 1 година

У нас имаме кУнсерватори които са омеги опитващи се да станат бети като имитират алфи.

136

Анонимен

преди 1 година

Шварек, пречи ти тая демокрация, а? Един легитимен и мирен начин има хората да изкажат неодобрение, а ти искаш 1 милион да излязат. Това че излизат няколко хиляди, показва, че има една голяма част от народа, която не одобрява. И те всичките ще излязат, но когато опре ножа до кокала. Защото сега са "заети" да гледат реалитита и сериали...

135

ДуПеСе

преди 1 година

щели да "блокират" България. Та те отдавна са я блокирали и смучат кат кърлежи, и ни обърнаха в турси вилает, другата част е задунайска губерния. Българите са пръснати по Европа , такава е картинката, кво ви е виновен Шкварек не знам , ама то бясно куче лае по всичко

134

опетков

преди 1 година

До Малко за политика Ами политиците са ги избрали мииони или поне стотици хиляди, а на площада сте само шепа кресльовци. Защо трябва да се съобразяват с вас? Никой няма право да си присвоява да бъде "народа". Конкретно в случая с бюлетините е странно, ако не и извратено, "умните и красивите " *** да протестират срещу правото на хората на избор с какво ще гласуват. Нали уж сте демократи? Такива сте само когато ви отърва и е във ваша изгода.

133

шкварек къде си е

преди 1 година

"у нас", демек "у тех"?

132

Handel

преди 1 година

"каза представителят на групата на Европейските Консерватори и Реформистите в България Кристиян Шкварек" - преведено на български - "отявлен гербераст".

131

Анонимен

преди 1 година

Тоя Шрек откъде изпълзя?

130

Възмутен

преди 1 година

Шкварек, протести има и извън София, колко пъти от някое градче блокират магистрала за щяло и нещяло? Психопат.

129

Анонимен

преди 1 година

На дневен ред е да се организират граждански отряди за отпор на фашистките елементи.

128

Аз

преди 1 година

елит не виждам да имаме! Това са евтини крадци с пошло съзнание!

127

Малко за политика

преди 1 година

Този Шкварек счита за нещо добро и нормално политиците да не се влият от протести. Що за политици ще са тогава? Избрани са и са се заклели да работят в полза на избирателите. Ако избирателите протестират, а тях не ги е грижа, това какво е - демокрация или диктатура?

126

Лешояд

преди 1 година

Какъв е тоя Шквакер, тук е България да си върви откъдето е изпълзял.

125

Анонимен

преди 1 година

До РУСОМРАЗАбсолютно! Раята да си знае мястото и да не протестира много-много!

124

анонимен

преди 1 година

ФСБ, когато се говори с недомлъвки винаги след това е лесно за оправдание, такива хора винаги обществото ги е определяло като "мазни" ! Не съм този който те попита и на когото отговори.

123

Ф.С.В.

преди 1 година

до 183 -Какво да Ти назовавам ? та ти сляп ли си ? ДПС щели да изкарат десет пъти повече протестиращи срещу Протестиращите? Явно и ти си поредната "мишка" църкаща да обвини някой гражданин и да го докладва на корумпетата във властта! Шматарок! когато почнеш да заплашваш че ще пратиш хора на контрапторести -това е игра с огъня - със стабилноста на държавата - много близко е тънката линия да стане нещо по голямо ! айде отивай да си пишеш доклада към службите - че да изкараш 20лв а т! смо-та-няк

122

Алоо Ф.С.Б-то

преди 1 година

Какъв ти е проблема да ги назовеш поименно тези хора, страх ли е гони или си по рождение черковна мишка ? Такова мазно и страхливо население е останало да оботава земите на героите ни и че чакаме да се подобрим на "кукуво лято" !

121

Мунчо

преди 1 година

Холера Полска. Хайде марш в Полша да правиш протести....

120

Ф.С.В.

преди 1 година

някой хора си играят с огъня и са много близко да БГ МАЙДАН -ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! ЯВНО ТОЛКОВА СА ТЪ-ПИ ЧЕ НЕ РАЗБИРАТ КАКВО ПРАВЯТ!

119

до 185

преди 1 година

Ха ха ха ами на теб за чуденето ти и втори ти е много хаха !