52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 - Супер! Работи си в твоята фирма и не казвай на другите, какво да правят.

51

Анонимен

преди 1 година

"някаква лична обсесия" - МАНИЯ! Не обсесия, а мания! Обсеися е, като си чел нещо на наглийски и се водиш по разни куци журналисти.

50

Анонимен

преди 1 година

До Хмм"Мъск е човек на правителството, всичката информация от пей пал отиде в службите" - Няма вариант, да си американска компания и да не дадеш инфромация ...

49

Анонимен

преди 1 година

До IT пенсионер - Броят на потребителите ...

48

IT пенсионер

преди 1 година

Аз пък не моа да разбера кое му е специалното на тоя туитър, с кое е по различен от ICQ?

47

Хмм

преди 1 година

Мъск е човек на правителството, всичката информация от пей пал отиде в службите, НАСА плати масрафа за ракетите, а инвеститорите наливат пари в Тесла, ся и Туитър ще прати цялата си информация на службите

46

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми за Туитър муитър

45

Анонимен

преди 1 година

Ракламодателите щели си тръжнат :D Най-гоуемия рекламодател в тиутър е ЦРУ. Именно, защото тая пропаднала платформа загуби над 500 000млн потребители за няма и година и сменеха главното ченге

44

Симу от Смочево

преди 1 година

Мързеливата, *** и ковид... арс..ка папл... ач нададе вой! Вън ваща ***... *** болна!

43

Анонимен

преди 1 година

"Чудя се какъв е смисъла да снесеш 46 милиарда..." Не се чуди! Мисирката пльоснала тази глупост тук, под формата на новина, е изсмукала текста от пръстите си! Не виждате ли, че това е текст, изваден от контекста, и поднесен абсолютно манипулативно! Такива са 99% от "новините" тук!

42

Анонимен

преди 1 година

На който не му харесва, да си ходи. Всеки сам решава.

41

Анонимен

преди 1 година

Ами то, важно е качеството на свършената работа, не количеството изработени часове! Всеки човек има право на повече свободно време за лично усъвършенстване, за здраве и релакс. Иначе какво се получава: четох го някъде пак в туитър - "Представете си, ставате сутрин рано в 8 ч и отивате на работа, която не обичате, работите 8 часа.....и така 40 ГОДИНИ! За това ли се ражда човек?!

40

Анонимен

преди 1 година

До 39 - Туитър е софтуерна фирма, и за да работиш там се иска да имаш интернет. Те не са стругари, за да трябва да са в цеха. Това с връщането в офиса си е някаква лична обсесия на Мъск. В моята фирма еаботим вече две години от вкъщи и резултатите даже ни се повишиха. Именно крайният резултат има значение, а не дали ще кесиш в офиса 8 часа и ще се чекваш на вратата.

39

Пепи

преди 1 година

Който плаща той поръчва музиката . Който иска отдалечено да работи да си приготви и отдалечено да му плащат . Работа се върши с офисите на фирмата която плаща . А не у дома .

38

Анонимен

преди 1 година

Чудя се какъв е смисъла да снесеш 46 милиарда за да купиш бизнес, после да уволниш половината хора от раз и да заплашиш другите, че ако не бачкат 13 часа дневно и те ще са аут. Звучи ми като да се гръмнеш в капачката. На практика ще съсипе Туитър, защото с тези изцепки, никой повече няма да иска да работи там. И рекламодателите ще избягат с 300, за да не ги свързват с това безумие. Този тип или е някакъв крайно неразбран от нас простолюдието гений, или е решил да си пилее париците на вятъра.

37

Анонимен

преди 1 година

Този може и да изглежда луд, но не е. Използва опита си от предишни компании, особено тесла. Та не се притеснявайте. Туитър 2 идва още следващата година.

36

fdffad

преди 1 година

Този е изкукуригал. Не може да почваш с промени в една компания, когато още не си разбрал кое работи и кое не. А и как при нужда ще привлечеш нови таланти с това отношение към служителите?

35

До Валя от 123

преди 1 година

Това какви слухове пускат разни медии не означава, че е вярно особено докато не го видиш черно на бяло в някой от договорите на служителите а вярвай ми ще има такива които уж случайно ще си покажат договора. Това е малко в стила чух от някой които уж бил виждал. До колегата който ми пише, че не е зле особено ако си общак. Всеки би дал мило и драго да си клати краката в офиса и да се занимава неолибералната цензура по цял ден. Айде отиди ти да бачкаш 40-50 часа в седмица на строеж

34

Анонимен

преди 1 година

Какъв е този лукс 40 часова работна седмица. Няма такова нещо. Поне 100. Трябва да се правят пари за да има за милиардерите. Как иначе те ще станат още по-богати?То от работа нормален човек не е забогатял. Робовладелците винаги са били с точно такова мислене. И у нас и там.

33

Валя

преди 1 година

Всъщност моя грешка - цели 11 часа ще имат хората да спят и да имат личен живот, няма никакъв проблем, няма нужда никой от цял ден или недей боже два почивка между седмиците. За истински добрите специалисти би трябвало да има по-добри оферти в САЩ. За българите обаче сделката на Мъск е абсолютно нормална, тук това се случва все още масово и се счита за нормално. Но не е.