24

И.Б.

преди 1 година

Всички тези срещи "на високо ниво" се коментират в Германия вече от много кабаретисти. В крайна сметка това са огромни национални средства, хвърлени на вятъра, за да се дискутира и повтарят като мантра едни и същи изказвания. За климата на земята това също е от вреда. На практика няма придвижване в посока подобряването му.

23

Христо Христов

преди 1 година

Г20 създава кризи. Некст.

22

Анонимен

преди 1 година

Мда, кажи му професор и не го обиждай повече

21

Анонимен

преди 1 година

Какво се случи през последните 3 години, че изведнъж не им достига енергия на технократите, икономистите, и др. Кое отбеляза небивал ръст в световната икономика? Освен Ковид? Няма друго. Така че ... спирайте Ковид.

20

ПО тая логика

преди 1 година

Инстумента долар се изтъпи и счупи!

19

Г-20 инструмент?

преди 1 година

Верно ли на запад всичко се смята за инструмент за влияние? Не беше ли Г-20 свого рода борса за икономическо развитие???

18

За 17

преди 1 година

Накъде без него? Ако този не ти посочи криза, може да не я забележиш и да си продължиш да си живееш щастливо. Обаче ... той бди, това да не ти се случи.

17

Анонимен

преди 1 година

Какво правеше Клаус Швааб на този форум и защо беше там?

16

До Диана

преди 1 година

Виж моля те кадри от китай и ги сравни с тези от сащ та после приказвай. Погледни например един град който не си чувала - Чунцин и го сравни с който си искаш американски град.

15

Анонимен

преди 1 година

Г-20 е икономически форум и политически теми на трябва да се обсъждат бе Динко. Язък че съм ти хорил на лекциите.

14

Заглавието?

преди 1 година

Последно? ЗА или СРЕЩУ глобалните кризи би трябвало да е Г-20? Защото според мен Г-20 са много добър инструмент ЗА глобални кризи. Даже перфектно се справят с организирането на кризите.

13

Анонимен

преди 1 година

Само за едно няма как да не се съгласим с проф. Динков, а именно, че "светът все още не е готов да превключи на друга вълна и да търси други решения за енергийно осигуряване за производство на блага. Засега светът разчита на въглеводородите, на петрола, на газа и не може да мине без използването на енергийните запаси на Русия". Другите решения за енергийно осигуряване на производство на блага са твърде далеч в бъдещето, а зелените еесовски сделки са мокри мечти и откровена измама.

12

Анонимен

преди 1 година

Когато дедо Шорош гушне китката, ще видите как всички войни ще стихнат от самосебе

11

Анонимен

преди 1 година

Напротив, Г20 показаха че има различни мнения... Пуделите от Г7 сами си направаха среща, искаха дори да кажат че Г20 се е съгласил с тях но не им се получи... Има различнии интереси в Г20 и това е добре... Иначе квото САЩ каже и до там. Днес Русия утре некой друг дето не слуша.... Да ама всяка страна си избира свое правителство , което требва да гледа за народа си... Иначе нема да го има правителството... Това не е Бг.

10

Анонимен

преди 1 година

Прав е!, тази година изключение направи само операторът с големите бицепси Юрий Шолмов от Канал 1 на Руската Федерация.

9

Анонимен

преди 1 година

Г-7 е неефективен инструмент на деменцирали съзаклятници срещу Путин, Русия и православието.

8

Прав е!

преди 1 година

Г19 е сбирщайн алчни безскрупулни глобаГлист-сатаняги мразещи човечеството и вечно търсещо начини за пълен контрол и изтребление на ненужните хора за личните им цели! Лицемерието и двойния стандарт е издигнато в култ,а ползата от заседанията(коктейл партита) им е нулева! Интересното е обаче,че винаги на такива срещи от третия вид се допускат само определени послушни ми$$ирки,които да отразят "правилно" новините оттам!

7

Анонимен

преди 1 година

Само домакина беше любезен другите сърдити що тъй. Глобализма си отива и няма вече кинти.

6

Факт

преди 1 година

Г -7,Г- 20 са фалшиви организации превърнати в клуб на робите на сащ.

5

Анонимен

преди 1 година

Готина маццка другото са общи приказки няма ли кой да даде конкретика.