47

Хлшйхр

преди 1 година

Аз нямам коледна добавка А вече получих декемврийската пенсия това означава пак лъжи че всички пенсионери ще получат коледна добавка

46

70 лв!?

преди 1 година

Който дойде на власт първата му работа ще е да намали пенсиите наполовина!Вие просто не разбирате,че ПАРИ ЗА ПЕНСИИ НЯМА!Няма бе,просто няма!Със заеми пенсии не се плащат!А кой ще ги връща е неизвестно!Но политиците мълчат,защото това ще е краят им!Не случайно вече никой не дава заем на нашите шушони!

45

Потрес

преди 1 година

До АнонименМного лъжите и сигурно и за това ви плащат. Всяка година е имало някакво увеличение,макар и минимално

44

До Анонимен 45

преди 1 година

А кой е казал, че всички трябва да имат еднакви пенсии? Кой каквато е заработил, такава взема. И, понеже всички са пенсионери, щом има добавка от държавата, трябва всички да я получат. Не като преди, определили само тия с пенсия до някаква сума да получат добавка и, който има един лев над нея, нищо не взема. Това справедливо ли е?

43

Анонимен

преди 1 година

Защо на всички по равно?! Трябва добавката да е пропорционална на пенсията. Тези с 1600 лева пенсия трябва да получат два пъти по-голяма добавка от пенсионерите с 800 лева пенсия.

42

Анонимен

преди 1 година

Към сегашните ми 3400 лева пенсия още 70 лева. Няма лошо.

41

Епа кажи едно браво!

преди 1 година

По две кила кашкавал ши дават. Урррааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!

40

Анонимен

преди 1 година

Тия 70 за къде бе? Егати подигравката.

39

реалист

преди 1 година

Кило луканка от евтината и кило кашкавал от скъпия.Браво

38

анонимен

преди 1 година

А депутатите-пенсионери ще вземат ли добавката? Президентът ще вземе ли добавката? Жалка държава, жалки управници, щом на работещите с минимални доходи, вземате и последния залък, а връзкарите с високи пенсии, на високи постове ще ядат и ще повръщат!

37

Анонимен

преди 1 година

"Хайде в Несебър, хайде в Бургас, всичките кръчми ще работят за нас".

36

Анонимен123

преди 1 година

Д...Г....Д смешници..... Целият Български народ храни 240 с...в..и..н..е..... вземат си високи заплати и премии,, сега ще си вземат коледният бонус хиляда и кусур лева... Всички са един дол дренки.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 Ако не бяха ГЕРБ за 12 год. пенсията ти щеше да е поне с 30% нагоре. Но ГЕРБ с Горанов и Домусчиев много спънаха пенсиите и МРЗ.

34

Нечестно е!

преди 1 година

Но кога тези горе са направили нещо, което е почтено и честно!? Не бива тези с 1500-2000-3000 лв. пенсия да вземат и добавка! Генералите в пенсия и те "нуждаещи" се, с таван на пенсии и заплати.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 Колко хора са работили в пещите на Кремиковци, че ревете, че пенсиите ви били орязани? Единици сте били, но военни, милиционери, разни други държавни хрантутници са многобройни.

32

Анонимен

преди 1 година

С 3400 лв. пенсия и те ли ще получат добавка?

31

Абсолютно тъпо!

преди 1 година

Сума ти пенсионирани милиционери и шапкари са баврени в общини, областни управи, агенции и министерства! И съвсем не са с ниски пенсии! Работещите пенсионери НЕ трябва да вземат добавки, освен ако не са пряко в производството.

30

Анонимен

преди 1 година

Не е честно, да, депутатските заплати се вдигат без разправии, а за минималната има да се дракат години сигурно, че и то увеличението едно голямо, инфлацията ще го изяде още докато се разправят. А на пенсионерите не завиждайте, хората са си изработили парите, кой повече, кой по-малко, имат право да си ги получат. И летците бяха на същия хал, начислена пенсия 3000 и отгоре, получават таван 1500. Много си отидоха без да дочакат увеличението сега.

29

анонимен

преди 1 година

Тъпо и нечестно е! Този с 1000 лева и нагоре пенсия ще получи 70 лева за Коледа, а работещият на МРЗ, ще даде на държавата ДОД 70 лева! Не че са кой знае какви пари са, но много от работещите с минимални доходи имат деца! Не е справедливо!

28

Абе

преди 1 година

Чета, колко са вдигнати пенсиите и МРЗ, но никой не казва за цените! Специално основната храна на пенсионерите, хляб, мляко и производните му са дубъл и отгоре сравнени с времето, когато минималната пенсия беше 280лв.! Та всичко е танто за кукуригу! Дори си мисля, че по този начин ни подготвят да свикнем с цените в Евро. Сега ако кофичка кисело мляко е 1.80лв., тогава ще е 0.90 цента.