7

Анонимен

преди 1 година

Спекула, безконтролна, безразборно и безотговорно унищожаване на всичко, от което може елементарници да забогатея, стига да са с власт, или чаламби.Който е садил гори, ще мръзне.

6

Анонимен

преди 1 година

В тази връзка министерството предлага създаването на социален фонд, за да не се свалят цените за всички, а само за тези, за които е необходимо.Значи нови и различни цени, ново деление на хората, браво на г-н министъра. Ами направете така и с хляба , с месото и пр.Та нали и досе социално слабите им се оптускат помощи за отоплението , знаете ли г-н министър?

5

Анонимен

преди 1 година

то българско няма нищо, даже и клечки за зъби няма. Внасяйте, скоро и хора ще трябва да внасяте

4

Анонимен

преди 1 година

Давайте смело, топлете си на дърва незаконните незастраховани къщи и после се чудете защо има наводнения. "Дай насам 20 кубика, каза *** и сипа ракийката".

3

уплашена овца

преди 1 година

Олееее, нема дЪрва! ужасссс, ще даря една заплата за русия!

2

еУроидиот

преди 1 година

Като няма български и украински въглища, а не искате руски...тогава внасяйте демократични от Хамерика ! Нищо че са на шест пъти по висока цена ! Важното е че налагаме санкции на Русия и чакаме руснаците да се предадат или пък да умрат от студ и глад на тъмно през зимата !

1

Долу ЕС

преди 1 година

колкото по енерго ефективни ставаме, толкова повече харчим енергоресурси. Така става когато чиновниците от брюксел решават нещата