70

Румяна Димитроеа

преди 1 година

До Донка. Много сте права в това,което сте написала. За корупцията не трябва да има прошка и тези двете,както ги наричате Вие каки,трябва да си понесат наказанието с цялата сила на закона,макар,че според мен присъдите са много малки и не трябва да подлежат на помилване.

69

Дякона

преди 1 година

Двете каки са осъдени с потвърдени присъди за КОРУПЦИЯ ! Неможе да помилвате хора с подобно деяние, защото ще стимулираде престъпността и демотивирате хотата работили по случая ! Щом каките се чувстват невинни има Страсбург, там да се жалват!

68

Румяна Димитроеа

преди 1 година

Има една българска поговорка: "Да би мирно седяло не би чудо видяло". Та,тази българска поговорка е самата реалност за тази Иванчева. Като е бъркала в меда сега,ще си понесе последствията. Жалко за детенцето,но то горкото няма никаква вина,че майка му е престъпница.

67

sd

преди 1 година

българските прокурори и съдии са откровени бандити. не знам как държавата може да се оправи, по-скоро никак. с бягство в чужбина.

66

Анонимен

преди 1 година

На тая номера да забременее инвитро не мина, трябва повече осъдени - крадци бол.

65

Шшшшшт

преди 1 година

МЛЪК, само да сте посмели да я пуснете тая, целият що-годе положителен имидж на Радев от последните месеци ще се срути като пясъчна кула !!!

64

Данъкоплатец

преди 1 година

Мафията се поддържа!!!

63

Мръсната машина

преди 1 година

Иванчева подаваше сигнали в прокуратурата за нередности и фалшификации, но те потъваха в нечие чекмедже. Тя беше неудобна за големи инвеститори, защото се бореше срещу презастрояването на София. Тя настъпи нечии финансови интереси и не искаше подкупи, затова й направиха постановка и я натопиха.

62

Театър

преди 1 година

Един Каскет си направи PR акция с ареста на Иванчева, за да се добере до така мечтания държавен пост, над който е само Бог!

61

Освободете Иванчева!

преди 1 година

Вероятно строителната мафия й направи постановка и й подхвърли парите.

60

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами помилвайте я, щом се мислите господ ... вашите Георги Кадиевци я издигнаха и подкрепиха, с гласовете на тия дето се наредиха под юмрука на фигуранта, не случайно Хаджигенчо и е адвокат, а Сестра галева и е застъпник ... престъпници за престъпници се застъпват ... !!!

59

Анонимен

преди 1 година

А този който дава подкупа защо не го съдят. Всички знаем какво отвратително строителство цари в Младост, на хората пред терасите, в градинките и къде ли не. Струва ми се, че в момента мафията прави показно на всички които не им угаждат. Тази показност и този цирк не беше случаен.

58

селянин

преди 1 година

Е това се казва правова държава, няма съд нама мъд.... резидента коли и беси и това е

57

До Гошо...Тъпото

преди 1 година

До Гошо...*** Умнокрасив *** Дебеил или пепеец?

56

СЛУЧАЯТ ПРИКЛЮЧЕН ЗА

преди 1 година

СЛУЧАЯТ ПРИКЛЮЧЕН ЗАБРАВЕТЕ. ВЕЧЕ,НЕ ПОМНЯ ПОДРОБНОСТИТЕ,НО В ПРАКТИКАТА НА ПОКАЗНИ АРЕСТИ С ПРОКУРОРИ,ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕНИ КОМАНДОСИ,УНИЗИТЕЛНО ПОСТАВЯНЕ НА КОЛЕНЕ,ОКОВАВАНЕ И НАЗИДАТЕЛНО РЕЦИТИРАНЕ ОТ ПРОКУРОР "НА КОЛЕНЕ,ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК..." ИМА НЕЩО ДЪЛБОКО СБЪРКАНО И ТОВА НЕ Е В ПОЛЗА НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ПРАВОТО !!! ПОМНИТЕ ЛИ ИЛИ СТЕ ЗАБРАВИЛИ?!! А В СЛУЧАЯТ С ИВАНЧЕВА ПО СКОРО БЕШЕ САМОРАЗПРАВА С НЕЗАВИСИМИТЕ НЕУДОБНИ,ОТКОЛКОТО УТВЪРЖДАВАНЕ НА ПРАВОТО !!...

55

Анонимен

преди 1 година

Спомняте ли си Блага Димитрова.Сравнете я с Йотова.Онази жена имаше чест и морал,подаде оставка вместо Ж.Ж.Сравнете я с Йотова наистина.Има жени и жени.

54

Пунта Мара

преди 1 година

Горката жена, изкараха я най-големият айдук от гешево-поръчковата простикуратура!Затова е редно от президенството да въздадат справедливост .

53

Анонимен

преди 1 година

Президента да амнистирира Иванчева

52

Какво очаквате

преди 1 година

Йотова каза,че Ботев е малък човек.

51

Анонимен

преди 1 година

Още не са получили мотивите, но ще я помилват, три инстанции на съда нищо не значат