23

Ади

преди 1 година

Пирамидите са много тежки затова са още в Египет.

22

Анонимен

преди 1 година

След хилядолетия ще открият казана от неръждавейка,дълбого в подземията на Рашков.Археолозите ще установят,че е варил мускатова ракия,замезвана с унгарска сланина!

21

Скопие, Владата

преди 1 година

Ако Египет не върне заграбените артефакти и тленните останки на мекедонският гражданин Туте Камонски ще има неприятни срещи с непобедимата македонска армия

20

Бау, бау

преди 1 година

***, имам грандиозна идея: екип от археолози начело с Н.Овчаров да разкопаят зайчарника в Банкя. По сателитни данни той е свързан с Царичина, а там, както твърдят контактьорките на ГЩ, има какво да се види!

19

Анонимен

преди 1 година

миглите са зопоени !!! а значи това е пълна лъжа в тези времена е нямало с какво да запаиват ! а и всичко е по поръчка на на този който и каточели е намерили съкровищата ! и *** и фигуркото и с отпечатани сибирски елени - което е поредна глупост

18

Шах

преди 1 година

След 3000 години какво ще остане от нас? Саркофазите на гръмналите ядрени реактори най вероятно .

17

До 15

преди 1 година

Тук се вадят основно тракийските,които не са ограбени от божковите иманяри и подобни като него.Все пак над 6000 артефакта нерегистрирани които откриха в колекцията предполага голямо копане и заличаване на историчрски места от древната ни история.Иманярите не ги интересува историята,а плячката.Известно,че Тракия е преди Рим,Елада,Византия,дори и завладени земи сакралния елемент на погребенията,който се открива и при египтяните е съществен.

16

Анонимен

преди 1 година

Голям бог е бил, няма що. Цепнато небце крив крак, малария, генетическа болест и каквото там се сетиш още. Докато за Иисус се знае, че е бил просто изключително благороден и с правилни черти и най-важното, гробът му е бил съвсем скромен. Схванахте ли сега кой е бил Бог?

15

Анонимен

преди 1 година

Дайте това съкровище на Бойко. Той обича да колекционира пачки евро и кюлчета злато в чекмеджето си и после вика че не са негови.

14

фалшива история

преди 1 година

Започнаха да излизат снимки от "реконструкции" на древни монументи. Първо излезе за Стоунхендж, после за Египетските храмове. Излизат някакви статии от сорта че "реновирали" обекта през 60-те години, а те реално тогава са го създали. Защото ето да вземем БГ историята - тотално изтрита и пренаписана. Води се, че през римската империя и Византийската, тук не е имало нищо, нищо че България е по средата и постоянно се вадят златни съкровища на 1-2-3-4-5-6 хиляди години.

13

Анонимен

преди 1 година

имате ли представа колко изостанали са били тогава хората, че дори чак до XII- XIV век са водили много примитивен начин на живот в Европа, Африка и по света? Били са доста примитивни хората, па камо ли и империи и пътища да правят, че и пирамиди преди Новата ера, хахахаааа! А транспорта е бил пеша по утъпкани пътеки или воден до XIV век!

12

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов е по-богат от Тутанкамон. Да, тутанкамон е имал много имоти, но не е имал евраци и не е бил в еврозоната.

11

Анонимен

преди 1 година

Съмнявам се, дали е било 3000 г. преди Новата ера, това е невъзможно, объркали сте периода със сигурност. Тогава все още не са били създавани градове или държави, същото е и с Римската империя, лъжат, че се самозабравят, имате ли представа колко изостанали са били тогава хората, че дори чак до XII- XIV век са водили много примитивен начин на живот в Европа, Африка и по света? Били са доста примитивни, па ками ли и имеприи и пътища да правят, хахахаааа! Транспорта е бил пеша по пътеки или воден!

10

Велика Новина

преди 1 година

Ели се почеса по кратунката и започна да пише: "Откриха съкровище преди един век!" - "Изключителна информация, трябва да сложим този материал като топ новина", пресметна Eлкa.

9

Анонимен

преди 1 година

Вие имате ли си представа, че тогава не е имало все още държави, дори държавите в Европа, започват да се създават чак след нападението на Наполеон - края на XVII век и в началото XVIII век, та камо ли да имало империи или държава Египет, в Европа, като държави, са съществували само Русия и още 2-3 държави!Преди 3000 години, са ловували голи в реката и джунглата все още, а самия Египет , преди векове е бил нападан от арабите, които се смесват - местното египетско население се смесва с арабите.

8

Владката

преди 1 година

До аа1830 В Берлин няма нищо разглобено и пренесено от Египет. В Берлин са стените от Ищар, по точно портата.

7

Владката

преди 1 година

Бях в Египет през 2007г, преди Арабската пролет. Уникални неща има за гледане, не само в музея в Кайро. Разбира се съм бил и там. Най добрата ми екскурзия, 10 дни, с круиз по река Нил. Хубаво написана статия. Само този който е бил там, ще разбре.

6

aa1830

преди 1 година

До: В Берлин има цели храмове от Египет, разглобени, пренесени и пак сглобени. Ако видите Обелиск в някоя европейска държава като Италия много вероятно е да е от Египет. За Британския музей да не говорим.... Така че братята ни европейци не са по различни в грабежите от братята ни руснаци.

5

aa1830

преди 1 година

До 5: Когато бях в този музей в Кайро, екскурзоводаа каза нещо от сорта, че в Египет е разкрито около 10% от предполагаемите находки, съкровища, артефакти и че има работа за векове напред... Както и че от тези 10-тина процента само една съвсем малка част е в Египет... Всичко останало е изнесено... Къде от добрите англичани, къде от нацистите.... Та.. Европейски ценности, разбираш ли. Вя

4

Анонимен

преди 1 година

Добре че археолозите са оставили находките в страната, където са намерени и на която принадлежат. Ако бяха съветски другари веднага щяха да ги задигнат и да ги пренесат в Ермитажа