11

П.К.

преди 1 година

Потрошената латерна отново изпълзя от небитието. Изритана с леви крошета и...отново и отново си показва кирливите ризи.

10

баба мара

преди 1 година

в българия няма партии а само икон групировки и всички чакат траншовете от есборбата е за тези пари кои ще ги докопа пръв

9

Анонимен

преди 1 година

Малка и дойде партийната субсидийка, добре, че Митрофанова помага.

8

Анонимен

преди 1 година

Мая, ти ли си най-първата мислителка на републиката? Фактите говорят друго. НПО-та, далавери, Галеви, фалшиви компромати, Бареков, това-онова...

7

тцтцтц

преди 1 година

Тая пак ли изплува от калта бе?Еййй...умиране има ама отърване от тая няма ей!Сутрин, обед, вечер се тая в новините.Не можа ли да разбере тая че е много противна и никой не иска да я вижда вече.

6

Влади

преди 1 година

Колкото по не им обръщаме внимание на такива като тази пеперудка, Хаджолян, Бабикян и пр. -ян, толкова по-бързо ще изчезнат от взора ни с лъжливите си тези. Хубаво се говорят сиромахомилски лъжи но :" Не ме гледай какво говоря, А какво върша!"

5

До

преди 1 година

В нормалните държави,да,но тук ходят в Панорама.Безнаказани и самодоволни.

4

Без упойка

преди 1 година

48 НС ще остане в историята с прозвището ГАДНИЯТ парламент.Отвратителни,самодоволни мафиоти,сложили главния мултак на републиката за шеф.Гномът Атанасов,който в нормална държава след онзи скандал с подслушване на гл.прокурор щеше да е с 20 г присъда,се явява днес пак в отвратителното предаване Психодрама с ГНОЙКО.Биков,мръсен човечец,продал душата си на дявола.И естествено другарката вице,влязла със световната глупост,че Ботев бил...малък човек.За това в нормалните държава се подава оставка.

3

хаха

преди 1 година

мая общата която е безработна говори против партиите :)

2

Анонимен

преди 1 година

Oщe ли върви тa'a noшлa canyнka?

1

Асан

преди 1 година

Сестра Галева са уреди с партийна субсидия - мина 1% на изборите :)))