23

Анонимен

преди 1 година

Ще има повишение на доходите и инфлацията. Ще стигнем така Западна Европа.

22

Анонимен

преди 1 година

Само като го видя този, небръснатия, гдето го мързи да стане рано и да се обръсне, си представям и как се е загрижил за нас. Хич не му пука. И една истинска стачка го е страх да направи, за да не му спрат богатите хранилката, на която го държат да имитира само,че прави нещо. "Президенте" каква стачка е това?! Виж Гърция, това е стачка!

21

Анонимен

преди 1 година

Има потребност да се махнете веднага! Над 20 г приспивате хората с безсмислени приказки и живеете в топла връзка и съгласие с властта. С такива като вас винаги ще стоим на дъното.

20

Анонимен

преди 1 година

На тоя заплатата му е 10бона.

19

Анонимен

преди 1 година

"Късно е, либе за китка".Къде бяхте преди? Вашите муцуни се втръснаха и ще ви запомним само с колаборациите ви във властта.Тодор Живков седя във властта 33 годинии го мразехте, а вие какво правите? Какви са резултатите ви? Сега пищите в общия крясък, колкото да си спомним, че имало и синдикати...Боооже, каква страна бяхме, каква станахме - сервитьори и магазинери на стоки, непроизведени у нас. И неграмотници...Срамота!

18

МитьооооУ,

преди 1 година

ти отГде се взе,бре пишман СИНДИКАТИНОООУУУУ!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Просто е: високи доходи, високо постъпление в здравите и пенсионните фондове, високо потребление и т.н. Да се наливат пари в едни ояли се уж бизнесмени, които ползват всякакви облекчения, а за инвестиции чакаме все отвън, вече трябва да се спре дори говоренето. Работещи бедни и изчезваща държавност - това е видимият резултат от глупави и алчни решения.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "а задавате ли си въпросът откъде ще дойдат пари за увеличение?"Те парите напоследък идват откъде ли не и за какво ли не. Оставам с впечатлението, че само до хората, които са се заблудили, че трябва да работят всеки ден, по някакви метафизични причини не стигат.

15

Има потребност

преди 1 година

от намаляване на разликата между мин и макс доходите,която в момента е няколко десетки пъти.За да стане това,трябва тези,които вземат многото пари(управляващите),да отрежат(намалят)своите и да вдигнат другите.Сещате ли се кога ще стане това?През лятото,ама куково лято.Над дрипите на БГ народа е сложена луксозна шапка от хиперплатени държавни чиновници,които яростно смучат от бюджета и все не им стигат парите и екстрите.Грешно разпределение(от тези,които го правят и имат интерес да е така).

14

Анонимен

преди 1 година

Повишение на доходите по-високи заплати, пенсии, ама как никой не отвори дума за построяване на заводи, производство. Тия доходи да не се материаизират от нищото във въздуха? Една умирающа държава иска високи доходи. Нови заеми?

13

Бонго

преди 1 година

А може и синдикатите да се спонсорират от Кремъл и да искат да доубият икономиката на България? Няма доказателства за обратното.

12

Пена

преди 1 година

Популизма ще съсипе България и ще видим евро и Шенген през крив макарон. В България имаме 1 милион работещи и 4 милиона пенсионери и държавни чиновници + 1 милион деца и роми, които също не работят.

11

Анонимен

преди 1 година

Най-ниските заплати в ЕС. Африка.

10

Анонимен

преди 1 година

Синдикатите имат ли понятие от икономика и финанси?

9

Кути

преди 1 година

Не е вярно! Ако държавата ще повишава доходите на МВР и тем подобни на държавна издръжка, няма нужда.

8

може и

преди 1 година

да е клише , ама тия искат да гасят пожар с бензин! После що в БГ инфлацията била двойна!? Помните ли един бивш премиер, мисля 90-91г.беше "За Бога братя не купувайте!"

7

Асан

преди 1 година

Манол колко заплата взема като президент :)))

6

Анонимен

преди 1 година

Скоро както върви ще печатаме банкноти с много нули

5

Анонимен

преди 1 година

Пари няма при ниски икономически ръст и БВП в България и е по добре да се намалят цените на стоки и услуги вместо да се увеличават заплатите. Протестът трябва да е за надутите спекулативни цени, а не за увеличаване на заплати. Колкото повече увеличавате заплатите дефицита расте и оттук и инфлацията се надува.

4

Анонимен

преди 1 година

Ми Манолов вдигат заплати пенсий няма производство износ от къде пари да ги плащат заеми ли