104

Тон

преди 1 година

Остров!

103

Nqkakъв

преди 1 година

Аз ми е интересно Войната е Русия - Украйна Америка какво търси там?

102

Динев

преди 1 година

Такъв е девизът на рубашкините,вас запада ви мразим и демокрацията ви ,но парите ви доларите,колите ,курорти те ,техниката ви обичаме

101

R.A.T.M

преди 1 година

В миналото е имало един френски пират буквално името му се превеждало като алчен. След като кораба му пленил поредния английски кораб британския капитан му казал, че те джентълмените се бият и сражават за чест и слава, а не за пари. Френският пират му отговорил, че всеки се бие за това, което няма. Държави които са имали колонии, тормозили и избили милиони заграбили милиарди, сега се опитват да учат другите на морал.

100

Коментар

преди 1 година

Как така се конфискуват активи на частни лица без съд и присъда. Достатъчно е само така нареченото политическо решение (т.е. няма друго основание или логика и не я търси). Нали са правова държава! Нали това че някой в Лондон го е обвинил, не значи че е виновен. Та дори никой не ги е информирал за да се защитят. Как биха ви гарантирали собствеността на вашето лично имущество????

99

Анонимен

преди 1 година

Санкции ли?!

98

Iordan Ivanov douser

преди 1 година

ПОдобни черно чумно активни оръжия се инсталират вече години в нови долари и български левове от 50 лева.. Warnings about NE BLACK DEATH INVASION 2019 - 2029!!!

97

Iordan Ivanov Douser

преди 1 година

WArnings about UK pounds .. На снимката тежко терористични дигитално холограмни оръжия инсталирани в банкноти...

96

Я

преди 1 година

ми кажете колко колонии има великобритания и колко колонии има Русия? Кой е алчният тук?! Русканите не трябва да държат пари и ценни метали в чужди банки!

95

Ха ха ха

преди 1 година

До Само питам... 109. Просто англосаксонците обичат да крадат. Затова са богати.

94

Чичовци

преди 1 година

Всички трябва да действат така,както Англия!Мижитурките,като България,Унгария,Сърбия и други такива изклесъци,трябва да духат студената лятна супа!.

93

Само питам...

преди 1 година

Много ми е интересно КАК И С КАКВО руски олигарх на който са санкционирали всичките пари, ЗАПОРИРАЛИ СА МУ СМЕТКИТЕ, блокирали са работата на фирмите му и са му конфискували имуществото ЩЕ МОЖЕ ДА ОРГАНИЗИРА ПО НЯКАКЪВ НАЧИН СВАЛЯНЕТО ОТ ВЛАСТ НА ПУТИН ? С какво бе ? С празните си джобове ли ? Трябва да си много Тъъъп че да повярваш на такава гл0п0ст . А още по-тъъъпо е да мислиш че такъв човек изнесъл цялото си богатство извън Русия и живеещ в в чужбина е приятел на Путин

92

До 106

преди 1 година

Брат'чед, не вси българи на Острова са ягодоберачи. Един нещастен клийнър на кънстракшън сайт получава по 16 паунда на час, бояджиите по 21, ония на пластербордърите по 28, пламърите - 30, а електришъните - още повече. И имат пари да ходят по целия нормален свят. Здрасти и чиърс!

91

Републиканец

преди 1 година

В САЩ само натурализираните БГ селяни гласуват за магаретата, а всички нормални хора - за РЕПУБЛИКАНЦИТЕ. В САЩ има две основни партии, а не, като в България - 102 и кусур псевдо политически сформирования. В Кралството ситуацията е подобна. И стига с тези Британски Лири. Вижте какво пише на банкнотите и си сверете часовниците по Гренич, дето в БеГето му викате ГрийнУич.

90

Анонимен

преди 1 година

Вече не слагам лайкове те са яко фалшиви и крадливи.

89

Анонимен

преди 1 година

А не така ако днес крадат от Русия утре от теб финансисmъп.

88

112233

преди 1 година

Крадливо племе. ЕС се оказа US кученце, послушковците лапат, нарадеца духа супата

87

Финансистъ

преди 1 година

Като гепат 18 милиарда паунда и най-богатите ще подскочат и колабират. Запор на финансови средства се налага на всички престъпници, вкл. и тези от кръга на Путин Фашиста. И стига сте ревали! Решението на Британското правителство е в унисон с озаптяването на самозабравили се мошеници.

86

Анонимен

преди 1 година

Изборите в сащ са доста фалшиви още се видя на президентските а и сега тоже. Ама от сащ какво да откраднеш а от Русия има.

85

крали крали векове

преди 1 година

Крал и Кралица, крадлива нация