12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5Ха - ха да. Съгласна съм И Уорън наистина може да го отнесе. Жалко, понякога славата ти играе лоша шега.

11

Анонимен

преди 1 година

Горките мачовци на Холивуд направо ми е жал за тях. Наистина. Ето поредният холивудски секс символ обвинен от някоя незадоволена от контакта си с него жена. И с Ален Делон стана така, но на онази слава богу, не й се отвори парашутът. Жалко за движението за правата на жените което се опорочава от подобни ид...ки. Жалко за истински страдащите жени които имат нужда от подкрепа. Но всяка добра идея веднага се прави от някой болен мозък в нещо уродливо.

10

Анонимен

преди 1 година

И аз твърдя!

9

Анонимен

преди 1 година

С интерес следя коя ще е тази к, която е била %изнасилена" най-рано, а се сеща едва сега. Трябва да дават специабна награда на тази, които "Помнят" най -дълго време Тая бабушка е чакала 50 години, за да се сети. Браво. Може да се класира в призовата тройка, ама няма да и е лесно. Непрекъснато изникват нови кандидатки за слава

8

ПроСоТо

преди 1 година

ПРАКТИКАТА продуценти и режисьори да мърсуват с кандидатките за слава съществува още от времето на нямото кино..Нещо повече:..-Самите кандидатки с охота са се предлагали на въпросните...Практика,практикувана и до днес...Но,от време на време некоя недоволна удря камбаната..

7

Анонимен

преди 1 година

Излагат се с тези непрестанни обвинения за сексуални посегателства отпреди десетилетия. Има смисъл да се започне такова съдебно дело, само ако има неоспорими доказателства и момичето е направило оплакване още тогава, но по някаква причина до съд не се е стигнало или съдът под натиск е оправдал виновника.

6

Чукча писател

преди 1 година

Просто съм потресен от тази "новина".

5

Анонимен

преди 1 година

Странно как все във криза се сещат че са ги изнасилили. Голяма амнезия е била, цели 50 години.

4

12

преди 1 година

Абе няма ли изтекла давност. Жена, против насилието съм, но това вече е смешно. Ако на мен ми се случи ще подам жалба на същия ден.

3

Анонимен

преди 1 година

Вероятно, и свидетели е посочила. Горко на съда с тоя хоспис.

2

Анонимен

преди 1 година

Решила и тая да изкара някой долар 50 ГОДИНИ след измислено изнасилване! Дано да няма кой да й се върже.

1

Млад монах

преди 1 година

А какво е правила 14 годишната монахиня по прашки и сутиен в 2 след полунощ в хотелската стая на дърт коцкар? Не че нещо ама почти всяка застаряваща актриса (порно или не) започва да си спомня за изнасилвания които са се случили по времето когато марката жигули още не е била измислена.