32

карачанаков

преди 1 година

Този клоун май беше кандидат за кмет на София от маймунарника ДБ.

31

ИЗМЕТ...

преди 1 година

КРАТКО И ЯСНО......... ТРЪГНАЛ КМЕТ ДА СТАВА......

30

Анонимен

преди 1 година

това рут колева от спаси софия горе долу това е нивото

29

софия на хората

преди 1 година

ейй ... някой трие неудобни коментари ,затова пускам пак, белкем не се забележи:Бонев вероятно ще увлече маса около себе си, въпреки, че лъсна истинското им лице(спести софия) след като се наместиха в СОС, за съжаление българина бързо,а софиянеца още по-бързо забравя ;)хахах Любо Георгиев за кмет на ПП ?!?!че този човек няма 1н работен ден по специалността си, издъни се зловещо с новия ОУП, после някой го побутна за строго съмнителната огранизацийка Софийски имоти ще ставал кмет сега?(пак бу

28

Анонимен

преди 1 година

Този да ходи при одупената си разчекната красотница и да не се занимава със сериозни начинания, за които изобщо не става! Емблемата на партийката му да бъде някоя от порноснимките на долцинеята му! Тези извратени резили нямат спиране в стремежа си за далавери!

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Бонев е изборът на каймака на обществото в София. ----------- то па един каймак - развява знаменцата с цветовете на дъгата :)

26

Бончо Борисов

преди 1 година

Не е важно как се управляват парите на софиянци а КОЙ управлява тези пари ........ Ей ги на . Поредните кандидати да "управляват" пари . А софиянци да не спират бачкат и да внасят данъците си и таксите за да не закъсва "управлението" ....... Щото те управляващите и те заплати искат ... и поръчкови джипове ... и командировки в чужбина ... и нови сиси от силикон за секретарките си .... абе , софиянци да се готвят да посрещат новите си "Управители" .... Късмет....

25

Анонимен

преди 1 година

Бонев е резервния гербаджийски вариант бе, не разбрахте ли. В политиката винаги има резерва, фалшива опозиция, която после печели, но дефакто хората отзад са същите.

24

Анонимен

преди 1 година

Да спасим България от София.

23

23

преди 1 година

АХАХаХАХАХАХААма какво общо има оправянето на София с казармата, бе. Аман от комплексарчета, дето най-голямото им житейско постижение е, че са били в казармата. Ама какъв хирург е тоя, той в казармата бил ли е?! Ама какъв учен е тоя, той в казармата бил ли е??! Ама какъв архитект е тоя, ТОЙ В КАЗАРМАТА БИЛ ЛИ Е. Ахахахахаа, клети, клети, нереализирани, интелектуално кастрирани мъжленца, дето се гордеят с казармата си.

22

Анонимен

преди 1 година

А кой ще спасява София от "Спаси София"? Прайд, тротинетки, велоалеи, и градинки за махленските кибици, да ги осерат хубаво.

21

Анонимен

преди 1 година

До 23 : само 120? И с това се хвалиш? Че ти си си бил тотална скатавка. Аз имам над 200 наряда, доста от тях през ден, че и с презастъпване в същият ден. Под. 22880

20

Майора

преди 1 година

Този освен да се занимава с прайда , друго знае ли? И да се показват голи снимки на приятелката му! Видяхме корупцията на кметовете на ДБ!

19

Анонимен

преди 1 година

Забавно е как разни шкембаци бедняци от дивния прованс седнали да коментират София... Бонев е изборът на каймака на обществото в София. На тия, дето плащаме пенсии, заплати на лекари и държавни служители. Провинциалистът или беднякът от гетото мразят Бонев, защото е млад, успял и амбициозен, а аутсайдерът бачка в склада на Лидл за 3к месечно и мрази всички и всичко. Мрази, ***, мрази, докато другите се развиваме и вървим нагоре.

18

Този на снимката

преди 1 година

Борко знае ли какво е да си дал над 120 наряда в казармата ? Виждал ли е автомат на живо ? Знае ли какви тротинетки ще му дадат ако е там ? Този дори не е карал кола. Но София щял да спасява !? Само София Прайд му е в главата...

17

Анонимен

преди 1 година

Фандъка разказа играта на София, само се краде, ремонт на ремонта, топлофикация всичко носи приходи за банкя.

16

Бончо тротинетката

преди 1 година

Да върне парите за тия тротинетки, който никой не ги ползва и седят по улиците. Аз за пръв път като видях изоставена тротинетка, помислих, че някой люд я е забравил. Доста време ми трябваше, докато разбира, че това е проект на общината.

15

анонимен

преди 1 година

Бонев, Бонев, а кой ще спаси провинцията?! София не е България! И представа си нямаш, как живеят 80% от българите, извън столицата! Мизерно, и даже ги пребиват за нищо пари в собствените им домове! Каква партийка си тръгнал да правиш, навярно бутикова?!

14

боби турбото

преди 1 година

А този колко пари прибира и се прави на спасител.. не е истина. Новия Кирчо

13

Анонимен

преди 1 година

До Кои софиянци? А ти апартамент имаш ли? Или живееш в на дядо ти? Тези дето дойдоха от провинцията печелят повече пари в София от теб. А ти не можеш да разбереш как така работодателят/западна компания примерно/ не вземе някой като теб роден и израснал в София, а виждаш ли наема дошлия от провинцията само защото много учил, знаел езици, да програмира и се напъвал много да работи. Най-добре си искай социализъм, не може така.