10

Анонимен

преди 1 година

По добре да поискат газ и електричество от ЕС да им напечати и прати, за какво са им тия обезценяващи се пари!

9

Анонимен

преди 1 година

другото украйна

8

Хахахаха

преди 1 година

Това лято в Бургас настаних за 8дни семейство от Молдова.... Нямате си идея колко народни и сърдечни хора са.Ако съдя по тях Молдова обожава България.Тихи,скромни,чисти - оставиха апартамента като нов-абе перфектните квартиранти.Мъжа-Сергей(сърдечен хирург)ми сподели,че търси къща в България за семейството си,питам го "А ти?!?" Той вика "нашето правителство служи на запада и в скоро време ще ме мобилизират,но поне децата си да спася!!!".Страхотни хора-Бог да ги пази.

7

Анонимен

преди 1 година

Да, и ще ги получиш на кукуво лято Майо. Не е достатъчно да си вярна слугиня. Никой няма изгода да ти ги дава точно на тебе. Господарите ти не са заинтересовани.

6

Анонимен

преди 1 година

Кой спира? Нали ви казаха сто пъти че плащането ще бъде в рубли какво не разбрахте? Никой не спира газта! Вие от своя страна така сте го решили и сега търсите виновни..

5

Анонимен

преди 1 година

Всички увиснаха кат воденичен камък на врата на ЕС... К'ви са тия че да ги храним безплатно? То не бяха сирийци, то не бяха афгани, пък после иракчани, накрая укри, а сега и молдовци? Чш, алоу, спрете се бе!

4

Антисоросоид

преди 1 година

Няма проблем че ви ги напечатат хартишките, обаче ще трябва да си приватизиирате т.е. ликвидирате национални компании, които да ги прилапат евр..ейските поддлоги, защо ли ми е познато.

3

До адмирации

преди 1 година

По-скоро са мокри сънища, а не адмирации, написаните предвиждания... Херсон май че беше освободен... За Одеса русняците и не посмяха да си помислят, камо ли да посегнат...

2

Анонимен

преди 1 година

Всеки трябва да си изкарва парите каква тази просия за помощи.

1

Анонимен

преди 1 година

И тия взеха да ни друсат и тръскат за пари уж, че било за лошото на Путин.