39

Анонимен

преди 1 година

Тези индивиди от ГЕРБ, чак сега ще ни довършат, коя ненормална нация ще помогне за дадено нещо, и ще го направи със всякакви консумативи да се обновява.Нали пробваха със друго гориво и се оказа, че съкращава животът на БЛОКОВЕТЕ!!Вашето маменце и гербаджий кирливи, чак сега ще ни довършите и ще ни затриете.

38

Анонимен

преди 1 година

Русия е най-голеия износител и следователно беше нах-евтино като за братски народ. Сега има да, но на 3-на цена което ще покачи всичко с 25%. Честито. Кирчоу хареса това, убицаа на България.

37

Анонимен

преди 1 година

Скоро Путин може да прати ядрено гориво с въздушна поща..

36

Анонимен

преди 1 година

Нашите политици напълно са се продали на запада. Спряхме си четири реактора. Два нови платени държим държим на склад под навеси. Рискуваме да затворим и двата все още работещи /заради гориво и удължаване срока на експлоатация/. Поели сме били ангажименти пред ЕС. Ама нали и ние сме ЕС. А ЕС какъв ангажимент е поел към нас. Утре ако ЕС се разпадне или завие в друга посока какво правим.

35

Анонимен

преди 1 година

Спи,умрелий "народе"!Спи,нали вече си умрял,засега,духовно!А като почнеш да складираш ядреното си гориво на българска територия,ще приключиш и естественият си глупашки цикъл на съществуване и физически!Вместо да разгониш тези национални предатели,поемаш непрекъснатите им при**стотии!Бедний,бедний,"народе",защо те освободиха руснаците,срещу които виеш така неистово така?!И не се оправдавай,че това са полЮтиците - нали ти ги избираш и тъпиш?

34

ха-ха-ха

преди 1 година

Нашите *** специалисти - депутати като взимат такива решения дават ли си сметка, че нашите реактори не са ВВР последно поколение и едва ли могат да работят с друго гориво освен руско. Освен това помислиха ли къде ще се складира отработеното? Тези решения не могат да се вземат от лаици, преди ядрени специалисти и енергетици да бъдат попитани това става или не е възможно и до какви рискове може да доведе.

33

Анонимен

преди 1 година

сега *** си прибирет отработеното гориво, като го заменим с алтернативно, къде ще съхраняваме отработеното, или за тва мозък няма да помислим, ще си ставаме гробница на отработено гориво, щото съкън да не е руско!!

32

За 35

преди 1 година

НЕмат проблеми депутатите с отработеното гориво. Докато се отработи ... те няма да са депутати. Не е проблем да се плати допълнително на новия доставчик за отработеното гориво. А пък новия доставчик, най-вероятно ще е посредник.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35. Руснаците не си прибират отработеното гориво близо две години вече и тази информация вчера ми бе потвърдена в Русе от моряците на кораба, който превозваше старото и новото гориво. Така,че ще си го пазим поне 50г., а това ще ни излезе скъпо поради нашата глупост и напъните ни да сме в ЕС.

30

Анонимен

преди 1 година

В Чехия, Украйна и др. страни се опитаха да се откажат от руското гориво за АЕЦ, но се отказаха. Същото от САЩ е по-скъпо, по-трудно се слага и вади от реактора и издържа средно 6 месеца по-малко. С подобни неща не трябва да се правят експерименти.

29

Анонимен

преди 1 година

"Депутатите приеха решение, с което възлагат на правителството да осигури договор с лицензиран доставчик на неруско ядрено гориво." Да вземат тогава и да осигурят договор за складиране на отработеното ядрено гориво със същите които ще го доставят, вмомента руснаците си прибират и ядрените отпадъци. С всеки изминал ден наблюдаваме що за *** и пoдлuзypkoвцu имаме в парламента- пращане на военна помощ,покупка на чертежи ф16 сега и това. Тея са за затвора

28

Анонимен

преди 1 година

А в ЕС разбират ли от ядрена енергетика като пишат директивите си? Това да не им е петрол, газ, дърва, въглища? Стига със задълженията! Към ЕС и др.

27

Анонимен

преди 1 година

Най богатата страна на уран в Европа ще търси гориво от някъде си......Защо затворихте урановите мини? Отворете мините! Инвестирайте във фабрика за обогатяване на уран и проблема ще е решен. Дааа ама господаря не дава нали!? Ще ни се скарат (както казваше Бойко) Не е лесно да ме колония на САЩ. Иска се вярност и послушание.

26

Бебо

преди 1 година

Колкото по-дълго съществува това НС, толкоз по-вече недомислици ще сътвори и вреди ще нанесе.

25

Лудото Ленче

преди 1 година

Тържество на идиотизма !!! Само така мога да определя това !!!

24

CD-РОМ

преди 1 година

Отпадъците ще ги взема аз.

23

Анонимен

преди 1 година

aaa kal ве? САмо Русия произвежда ядрено гориво във вселената!

22

Баба Радка

преди 1 година

На женския пазар има . Защо го търсите като го има.

21

Случаен минувач

преди 1 година

Е да де, ама кой ще прибира отпадъците, силно радиоактивни, с трансуранове елементи?

20

До извън темата

преди 1 година

Нашите евроатлантически медии мълат, защото на господарите не им оттърва.По данным NBC, республиканцы гарантированно получают 220 мест в Палате представителей, демократы 215. В Сенате места распределены поровну обе партии гарантированно получают по 46 кресел. Также, по подсчетам телеканала, кандидаты от Республиканской партии побеждают на выборах губернаторов в 24 штатах, от Демократической партии в 17 штатах.