28

Още един палячи

преди 1 година

Доказателства и имена. Хвърлени те в пространството немотивирани обвинения от министър рушат държавността. Може би РадеФ цели точно това.

27

Лъжа

преди 1 година

Хайде нека съм виждал магистрала! Най-лесно то е да извикаш немски или холандски фирми да ти я правят! Въпрос на финансиране! И между другото, два лота на Тракия са построени от гръцка фирма! Странно че тия, дето не са построили и сто метра велоалея, търсят сметка на Борисов! Кирчо и Кокорчо просто измъкна 492 милиона от сметката на АПИ, заделени за Хемус, и ги профукаха! Кой е крадецът?

26

Handel

преди 1 година

Кой би го предположил?

25

реалист

преди 1 година

Щом става дума за последните управления, значи са на Кирчо, Кокорчо и служебните на Гадеф.

24

фифи

преди 1 година

Доказателства е имало много пъти досега.Осъждания е нямало

23

О хо хо

преди 1 година

Дайте доказателствата! Обществото трябва да знае Истината!!!

22

Има друг път

преди 1 година

покажи осъден политик!

21

коментар 26 се

преди 1 година

отнася за 16-ти "Бях точен с парите" !

20

Ти на кое викаш

преди 1 година

магистрала бе какаду, на "ремонта" или на "ремонт на ремонта" ? Виждал ли си магистрала поне на картинка ? Знаеш ли,че Китай за 5 г. построиха магистрала до Пакистан 8-лентова със 177 тунела и 176 виадукта за ПЕТ МИЛИАРДА ДОЛАРА ? Тиквата строил ли е магистрала или е откраднал парите за МАГИСТРАЛА, а е построил скоростен път ?

19

Tchaikovsky

преди 1 година

Че кой не е корумпиран !!питам аз???

18

Да не стане

преди 1 година

...има доказателства, ама Вече няма - изчезнали в неизвестна посока...?

17

муспи

преди 1 година

Виждате колко устойчива е Демокрацията. И Правителството и Пркуратурата са еврейски, но това не пречи да се провежда постоянно демократично Шоу.

16

Анонимен

преди 1 година

Не може да са само 5.

15

ха ха ха

преди 1 година

До алооо Искаш ама нямаа!

14

Анонимен

преди 1 година

Туй го знаем,то си е ясно 100%,както е ясно и,че няма да има присъди,по една или друга причина,ще се губят доказателства,ще избухва пожар в архиви и складове за съхраняване на такива,прокурори ще бъркат алинеята на обвинението,ще започва отначало,съдията ще се разболее,друг ще поеме,ще му трябва година да се запознае със случая,ще се оттегли и т.н.С една дума- корупция

13

КОРУПЦИЯ Е ДАЛАВЕРА.

преди 1 година

В КОЯТО ТИ НЕ УЧАСТВАШ.....НАЛИ Г-н МИНИСТЪР...??..... НАЛИ КИРЧЕ, И КОКОРЧЕ, И БОЙКИКЕВЧЕ, И ГРИПЕН ЧЕ...???

12

Бях точен с парите

преди 1 година

И този да вземе и да свърши малко работа, а не да обикаля студията и да се набира с предизборна полюция ! Взел проба от 150 м² магистрала, при строителство на 1 500 000 м² магистрала! ***!

11

анонимен

преди 1 година

В един ежедневник пишеше, че ЦРУ е разследвало трансфери на 100,000,000 в офшорни зони към 5 лица . Изпратен е доклад на президента Радев. ДАНС също прави разследване по трансверирани суми.

10

Анонимен

преди 1 година

Предали доказателствата на прокуратурата.. Тоест на Гешев. Той ще прецени кои да остави. Ако има уличаващи ГЕРБ-ДПС.. отиват в кошчето. Другите ще ги разледват.

9

Анонимен

преди 1 година

По- предишното и предишното управление.. Напоследък са все служебни. Малко обърквация. Според мен Бойко са го пропуснали.