39

Latin Latinov

преди 15 години

Dzhudzheto Ganchev e v kastinga za Willow 2. Podrobnosti po-kasno!

38

чичо

преди 15 години

"Ако има повече хора като г-н Бонев, то няма сираците да страдат и колко домове ще са оправени.Много хора ще се излекуват..."Ти за масово отвличане ли намекваш?????

37

преди 15 години

занимават хората с проблемите на човек от сивата икономика Това е с цел отвличане на вниманието от трагичния имидж на страната пред Европа вследствие некадърното управление на крадливи неграмотни и алчни комунистически *** !!

36

Kolega...

преди 15 години

G-jo Hadjiiska - mnogo dobra familiq... Kakvo stava s borsovite indexi v NY spadnaha...kofti... ;))) Kak e CLIFORNIQ ?! <?phpFunction Randomize()?> Thank you GOD! BTW BorisOFF tova nova moda li e...fondaciq a..?!Ama toj Kostov tozi variant go proigra otdavna bre... ;)))

35

zoro

преди 15 години

6to se zanimavame da ni6tim gluposti vijte cenite i zaplatite i kade sme v evropa dreme mi za bon4evi koi kakvoto e drobil da go sarba .seki balgarin jivee v edna malka saga v koiato ni vkaraha takiva kato bon4ev i kompania.....................

34

преди 15 години

мисля че това с благотворителността е някакъв юридически ход

33

едно мнение

преди 15 години

Не че търся "под вола теле", но много странно ми се струва, първо направеното изневиделица дарение от А. Бончев и второ така изненадващото освобождаване на К. Бончева, само за едно им казвам "Браво" - за парите за благотворителността! Ако престъпниците са като Робин Худ - и на тях браво!

32

Аметист

преди 15 години

ти наистина ли си вярваш, щото това което си написала на мен ми изглежда смешно и нелепо, сори - донякъде е оправдано ако не си живяла в България последните години, или ако си била в буркан, като Сергей Станишев например

31

Tania

преди 15 години

Съгласна съм с теб и аз така мисля

30

преди 15 години

не разбрах защо господа *** ми изтриха мнението, или и те са впрегнати в общата партийна кауза за промиване на мозъците на тъпия български народ

29

преди 15 години

ами как няма да ни е добра полицията, като я управляват комунистите - те са суперкадърни некадърници

28

преди 15 години

Според мен най-логично е похитителите да са наредили на Бончев да дари парите за благотворителност. Събраната сума не е била достатъчна, за да рискуват да ги хванат заради някакви 157 000 евро.

27

преди 15 години

24 - има една българска поговорка - Да му е широко отверстието на дупето на ходжата.

26

Анималист

преди 15 години

тия управници вече наистина ни шашардисаха - чудят се с какво да ни отвличат вниманието от Евродоклада

25

Доника

преди 15 години

Хора защо си мислите за гнила история?!?Не видяхте ли човека колоко е съсипан?!Защо дарението да е странна работа?Ако има повече хора като г-н Бонев, то няма сираците да страдат и колко домове ще са оправени.Много хора ще се излекуват или поне ще си подобрат състоянието.Недейте да злобеете а се радвайте.Дано повече няма такива случаи.Нека всички хора да бъдат щастливи.Стига вече мъка и болка за всички нас.

24

преди 15 години

Уважаеми съграждани. Не злорадствайте че богатите също плачат, защото лека полека всякакви плъхове ще наизлизат като усетят че няма власт в държавата и ще ви е страх да спрете да пуснете една вода през ноща като пътувате!Не помните ли преди десетина години как всяко пичлеме над 90 кила се правеше на играч и човек неможеше спокойно да иде на дискотека? Има една турска поговорка - ходжата пръдне ли миряните се ***.

23

ГиДиЕкс

преди 15 години

за мен това не е никаква семейна драма, а просто една обикновена финансово-мутренска история

22

преди 15 години

Къде е сега пустинния плъх, който седмици пишеше глупости, че Бончева е отвлякла мъжа си?

21

marsai

преди 15 години

пренасочването на откупа,може да е с цел да се спре изнудването...звучи абсурдно,нали?

20

Debora

преди 15 години

SEMEEN TEATAR. NARODA MOJE DA VIDI BEZPLATNO!. :)