15

Анонимен

преди 1 година

Я, я, Сталинка взе да разбира от икономика. Аман от парашутисти-номенклатурчици на властови позиции

14

Т.Шак

преди 1 година

Неравна битка е да се бориш срещу прилива, срещу изгрева на слънцето и срещу климатичните промени. Неравна и невероятно глупава.

13

Анонимен

преди 1 година

И кой трябва да им помага на развитите страни за тази борба с промените дето сами са причинили с развитието си,сега искат всички да се заемат да чистят *** след тях,а те да си шляпат в басейните и да викат-леле колко мръсен е света извън нашите държави

12

Анонимен

преди 1 година

Просто трябва всичките да ви изритаме от публичното пространство и ще видим как изведнъж измислените ви проблеми с климата ще изчезнат с един замах, както и измислената ви пландемия изчезна, когато почна войната.

11

Анонимен

преди 1 година

НЯМА КАК ВИНОВНИТЕ ЗА КЛИМАТИЧНАТА КАТАСТРОФА ДА СА ВИНОВНИ, ТАКА ЧЕ БРАТЯ ПОТЪРПЕВШИ НАПРЕД НА ГОСТИ НА БОГАТИТЕ ВИНОВНИЦИ !!!

10

Анонимен

преди 1 година

Е, как да не повярва човек, щом и тя го казва!

9

Анонимен

преди 1 година

Квоооо?!?

8

Сталинка:

преди 1 година

"Бедните държави трябва са плащат на богатите държави за да живеят добре и да поддържат висок стандарт!" И после да ни сочат с пръст колко сме жалки, бедни и нещастни и че не спазваме евроGейските ценности! Удобна колония с подходяща за експлоатация територия, подчинено местно население и пр0дажни политици,които са като магистрални труженички и винаги отговарят с "Йес!", каквото им се поиска.Никой в ЕСССР няма нужда от българи,а само от послушна амофрна маса, без критично мислене и воля!

7

Сталинка Какалинка

преди 1 година

Няма как подчовечката на снимката да каже каквото и да е смислено и умно.

6

процедурно питане

преди 1 година

кога ще видим всички политици да да пеш или с колело заради климата де..

5

Анонимен

преди 1 година

Тези "климатични промени" не разбрахте ли къде да си ги завирате? Разбирам да сме слепи и малоyмни, но не сме! Плановете на глобалистите ги знаем още от началото на измислената "пандемия" - съсипване на икономиката и ограбване на населението. Никой нищо няма да ви плаща повече за нищо. Ако искате да "подпомагате" поредната ви нагла измишльотина си я плащайте от личните ви сметки, които напълнихте с милиарди от "ваксините" и "войната".

4

българин

преди 1 година

ехо вие в час ли сте.. Путин говори за ядрена зима вие се занимавате с глупости и ядете европейски пари?!?!?!

3

Донки Хот

преди 1 година

Борбата с климата е като битка с вятърни мелници! ТЕ ви карат да се борите с тях, докато ви обират парите! А свободата, Санчо, е най-великото нещо на този свят!

2

Walter E. Kurtz

преди 1 година

Ммм обичам миризмата на лъжлива климатична пропаганда на здрачаване

1

Анонимен

преди 1 година

Благополучието на ТЕХНИТЕ деца не ни интересува. Искат да избият НАШИТЕ деца с ваксини, маски, G5 и т.н. Вместо да изпразнят Африка и Азия, където се плодят като ми шки, унищожават бялата раса, която може да е конкурентна на юдейските заговорници