70

Анонимен

преди 1 година

Избирайте ГЕРП или ДПС, а може и БСП или ПП и живейте в клоака!

69

Анонимен

преди 1 година

Машините бяха въведени на Разпети петък през нощта Радев ги обнародва в Държавен вестник беше новото начало на черепите и ето 2 год вече пропаст ТИНЯ потъване и

68

Анонимен

преди 1 година

Трудно се понасят коментарите на 80%-те! 30 години били едно и същи! Ами излезте и изберете нещо друго бе хамсалаци има не само Възраждане въпреки, че аз ще ги избера този път

67

Пенсионер

преди 1 година

Вече не гласувам,ама наистина вече няма да гласувам, няма значение с какво е, с хартия без хартия, с машина или безмашина , контактно или без контактно, с SMS, емейли или каквото си изберат, за мен вече няма значение. СТИГА подигравки с този Народ.

66

Радослав

преди 1 година

До Николас Мадуро: да не говорим за факта, че НС с 20% подкрепа от народа няма моралното, етично и легитимно право да промяна изборният закон! Има кметове на градове избрани с повече гласове от депутатите!

65

Радослав

преди 1 година

До Николас Мадуро: даже ветото на президента е бутафорно защото дори и да върне закон, парламента си го гласува отново и става каквото те са решили! И ако си мислиш, че машините са манипулирали вота нали се сещаш, че щеше да има милиони на протести, щом няма хора по улиците, значи резултатите са реални + сумарно % подкрепа на партиите са близо до % доверие на народа в НС като институция което показва, че са реални, а не както преди 19% подкрепа за НС и 50% за една единствена партия!

64

Радослав

преди 1 година

До Николас Мадуро: драги 1. Президента няма как да въведе каквото и да е защото сме парламентарна република драги, машините ги въведе парламента по време на последното правителство на ГЕРБ! 2. На президента не му трябва служебно правителство защото, то е с ограничени правомощия, неможе да приема или изменя бюджета, неможе да променя закони и куп други неща които може само и единствено парламентът в една парламентарна република! Научете разликите между парламентарната и президентската република!

63

Анонимен

преди 1 година

Има връзка,пак ще може да се купува гласа на неграмотните

62

Аноним

преди 1 година

Цяла Европа гласува с хартия България не е Венецуела а Демокрация или вече сме бананови венецуелска с тези наложени ни машини 2 год пропаст Кражби лъжи безнаказано

61

Аноним

преди 1 година

МАШИНИТЕ БЯХА ВЪВЕДЕНИ ПРЕЗ НОЩТА НА РАЗПЕТИ ПЕТЪК БЪРЗАЙКИ ДА НАЛОЖАТ МАДУРОВКИТЕ ЗА ДА МОГАТ ЮМРУЦИТЕ *** ДА ЗАВЛАДЕЯТ ДЪРЖАВАТА И ТАКА ВЕЧЕ 2 ГОД САБОТАЖИ ЛЪГАНЕ ПРОПАДАНЕ ТИНЯ КРАЖБИ БЕЗНАКАЗАНО НЯМА ДЪРЖАВА НЯМА БЪЛГАРИЯ СЕ ВЪРНА 80 ГОД НАЗАД

60

Марга Рит

преди 1 година

Не хартията и машините са виновни за ниската активност, а това, че хората са отвратени от едни и същи муцуни повече от 30 години. Лъжат и мажат, крадат и се оправдават докато се плюят едни други. Избирателите кучета ги яли.

59

Анонимен

преди 1 година

Я ГЕНИАЛНИЯТ ИЗСЛЕДОВЕТЕЛ ДА ПУБЛИКУВА ИЗСЛЕДВАНЕТО, ЧЕ ДА МУ ПОСЛУЖИ КАТО НАУЧЕН ПРИНОС ЗА ИЗДИГАНЕТО НА ПРЕСТИЖА НА РОДНАТА НАУКА !! А НИЕ И БЕЗ ДРУГО СИ ЗНАЕМ, ЧЕ И С МАШИНИ И С ХАРТИЯ ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ Е НИСКА, ЗАЩОТО ЗАВИСИ ОТ НЕЩО ДРУГО.

58

Фактите

преди 1 година

Да видим ФАКТИТЕ за хартия и машина: МАШИНА: 1.ХОРА попълват колко гласа има всеки в протоколите и се проверява само след решение на съда(рядко), след което се установяват нарушения, но никога не се касира избор, защото "много малко". 2.В РИК са ВИНАГИ хора от партиите. 3. Тези ХОРА броят бюлетините и когато друга партия дръпне тяхната, започват на такава бюлетина да драскат и да я правят невалидна, за да не се брои. МАШИНА:за мапинации се говори,но доказателство НЯМА. ИЗВОДИ?

57

Николас Мадуро

преди 1 година

Радославчо 59, мойто момче, помнишли кой най-много натискаше за машинките?! Резидента Гумен Гадев - не помниш ли?! Защо му е на Резидента да има правителство?! За да не може да си назначава служебно, както през последните 2 години ли?! Каква му е ползата на Резидента да има правителство?!

56

Радослав

преди 1 година

До Николас Мадуро: ако машините можеха да фалшифицират вота, сега нямаше да се чудят как да съставят правителство и да се червят с 30% избирателна активност! Тези проблеми с хартията ги нямаше! Значи машините не фалшифицират изборите, а хартията!

55

Николас Мадуро

преди 1 година

Машините за гласуване бяха въведени за пръв път в най-демократичната страна на света - Венецуела! Оттогава нямам загубени избори! Машините правят чудеса - с тях всеки диктатор може да бъде "преизбиран" до безкрай!

54

Анонимен

преди 1 година

А стига сте ни занимавали с глупости,бе,илитерати!И с хартиени бюлетини и с машинно гласуване,машинациите(от там идва думата за фалшификации) си върви и даже машинацията е още по "ефективна",защото фалшификацията я знае програмиста написал програмата и този,който стои зад него!А вас ви заглавичкват с непрекъснати глупости,ЗА ДА НЕ ВИДИТЕ,ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА ФАЛШИФИКАЦИИТЕ - ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И ТЕХНИЯ СЛУГИНАЖ НА ЗАДГРАНИЧНИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ!!!

53

Един Българин

преди 1 година

До 53 Най-лесно се фалшифицират хартиени избори. Просто пишеш в протоколите +10% за той с чекмеджетата и още 12 години мафията ще управлява. За да им е по-трудно трябва масово гласуване!

52

Анонимен

преди 1 година

Ураааа, сега всички които не могат да четат и да пишат ще тичат през глава до урните.

51

до toti

преди 1 година

Ами хайде тогава, след като ще е задължително гласуването да го направим и НЕ анонимно. За да се знае кой за кого е гласувал, и като не може да претупаме народния представител, да претупаме избирателя му. Добре ли ти се струва тази идея?