13

Хах

преди 1 година

Алооо щъркела, не разбра ли, първият мандат е провален!

12

Анонимен

преди 1 година

Покажете им банковите сметки преди и след разговорите с ПП.

11

Анонимен

преди 1 година

Гнус ме е от тези, Кирчо ги арестува, а те готови да разговарят с тях. Това показва че за да се доберат до властта и да бъркат в кацата с мед са готови да *** всякакви чужди подметки. Какво стана с подпорната хотелска стена готова ли е вече? Безсрамници.

10

Анонимен

преди 1 година

Тази пак говори абсолютни лъжи! Почнали били да решават проблемите на хората?!Първо се изпокараха за комисиите,след което гласуваха най-голямото предателство за изпращане на оръжие в *** и незабавно тръгнаха да се далаверят за правителство по нощите! А и да не забравя,гласуваха безсрочна "закрила" на укробандерите по петзвездните хотели! За нещастния ни народ ни частица грижа,а той тъне в мизерия,бедност и безнадежност!Галопираща инфлация и смърт,на първо място в Европа!!! Българомразци!!!

9

Анонимен

преди 1 година

И калинка Захариева изпълзя.И това ни беше министър.Пази боже пак да ни го натрапят.

8

ПП е МАФИЯТА..

преди 1 година

МАФИЯТА НА АРЕСТУВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ, КОИТО БЯХА ОСВОБОДЕНИ СЛЕД КАТО ПП ЗАКРИХА СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД И ПРОКУРАТУРА... СЛЕД ТОЗИ АКТ ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ СКОЧИ ТРОЙНО....

7

Мнение

преди 1 година

Мафията ГЕРБ иска да вербува членове на ПП, т.е. да ги купи!

6

Пффф

преди 1 година

"С всички ще си говорим, макар, че с "Възраждане" не виждаме кой знае колко допирни точки." Е как да нямате допирни точки с Възраждане, нали дружно с Възраждане съборихте предното редовно правителство? Вие като го събаряхге не мислихте ли какво следва? 66,74% от гласуванията на Възраждане в парламента бяха в унисон с тези на ГЕРБ!!!

5

До 5

преди 1 година

Възраждане няма да паднат толкова ниско да преговарят с тези, дори и заради G точката и. Има по- готини възрожденки.

4

Анонимен

преди 1 година

Айде на бас, че на 08.11 ГЕРБ и ПП ще минат като двойка под дъгата. Не случайно точно във вторник- 08.11 депутатите решиха да работят извънредно. Всички знаят какво е разпореждането от козяк.

3

Очаквайте скоро

преди 1 година

Коалиция "С ГЕРБ начело Продължаваме Промяната"

2

Анонимен

преди 1 година

Мафията ще вербува нови дилъри.

1

Херо Мустафа :

преди 1 година

Сватбата е на 8.11,всички пр0дажни евроатланДици са добре дошли на коктейл-партито на Козяк 16 :)