12

toti

преди 1 година

Каде в тоя Чирен има резерви за газ...нали се беше запълнил на 90%...или ще далаверим пак...от една страна разливаме,от другата нливаме без документ...всеки магазин го прави тоя номер,много е изтъркан!!!

11

Гласоподавател

преди 1 година

Ахааа, някой пак е направил далавера за народна сметка.

10

КОЙ го измисли?

преди 1 година

Хранилището в Чирен е малко и недостатъчно за страната ни. Много пъти се коментира, че трябва да бъде разширено. Коя продажна муцуна взе това решение? С колко си напълни личната банкова сметка?КОЙ?

9

Анонимен

преди 1 година

Те ще съхраняват газ тук, а България къде?!, ще плащат ли наем за хранилището и защо не си направът в Гърция хранилище?! По добре газ от Турция, по евтин е, а и на тях хранилище не им трябва!

8

Анонимен

преди 1 година

България също има само едно хранилище, защо да дадем на Гърция достъп до него? Като си помисля, че сръбският президент искаше да купи дял от Чирен...какво остава за България? Петков се срещна със сръбската премиера, готов са извърши поредното предателство.

7

Христо Христов

преди 1 година

До 1Ми взимай кирка и ходи да копаеш бе, про'с'так неграмотен!

6

Христо Христов

преди 1 година

И Чирен демек ще продадат евроатлантиците. Дано пожарите стигнат и до там. Защото и местните про'с'таци гласуват с 90+% за евроатлантиците в София.

5

Анонимен

преди 1 година

До 7: ревеш ли ревеш ли болшевишка по дл ого? Този сайт е точно на комунистическата c г a н в България и самият Сорос е бил и все още си е агент на КГБ. Крадеца вика дръжте крадеца. Газста поевтиня и еврейският гн ом в Кремъл не може да си напълни офшорките. Мъкаааа.

4

Анонимен

преди 1 година

Е нали Чирен беше пълно догоре вече, какво са прехвърлили гърчолята...

3

Анонимен

преди 1 година

Внимавайте със саботьора дето саботира, Чиара, АЕЦа и Цанков Камък.

2

Illiana

преди 1 година

***-нари, ама големи тъоа-ри са тези от ПП, ДБ, БСП, ДПС и прочие. Какво ни пречеше да си внасяме гас от Русия. Че тя била нападнала Украйна, това е техен проблем. И двете страни си имат своето право. ... Ама нали тези, които са поставени да ни представляват се надпреварват, с голям език да им лижат задниците....защото сме под американско робство. Точно те не позволяват ние да се развиваме като нация, да ни опростачват, и да нямаме демокрация. Но това ще спре. Само да има повече родолюбци,тде

1

Анонимен

преди 1 година

Разширите го това хранилище бе. Направете го двойно и лятото пълнете... зимата продавайте ако има излишък. Тошкова ли е трудно...