27

Сссс

преди 1 година

Такива хора разбират само от едно, набарайте го 3-4 човека, потрошете го да полежи 1-2 месеца в болница и при най малката проява на агресия към някой повторете урока и мисля че ще разбере...

26

Тунджата

преди 1 година

Друсе в Румъния! Не ги искаме тези страхливци в България ! Друсе в Румъния!

25

Яcтpeб Оcманлията

преди 1 година

Първият cекc на турчина задължително е със баща му а прoститe гаHHчoфци още правят секс със жени

24

Анонимен

преди 1 година

Жалко че турците са го хранили и поили, вардили и множили това племе прокажено българско в продължение на 600 години, вместо да им теглят сатъра.

23

Ганди

преди 1 година

Срещнеш ли българин, сритай го 15 минути по кривфата му дзурпла за здравей, и 25 минути по лаййняссалия му задтнник за сбогом.

22

Ганди

преди 1 година

Срещнеш ли българин, сритай го 15 минути по кривфата му *** за здравей, и 25 минути по лаййняссалия му задтнник за сбогом.

21

Анонимен

преди 1 година

Това да си турчин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на прoст човек и роб.Страховете на роба са много понеже е беззащитен.

20

До турчин

преди 1 година

Ти си ром

19

Турчин

преди 1 година

Аз съм православен християнин.

18

ФАКТ

преди 1 година

Разликата между трима турци и петима роми е само бройката!!!

17

Мега сблъсък

преди 1 година

Предлагам да се организира бой между пернишкия недосегаем бияч и Русенския.Така или иначе са от една категория-биячи на хора,които не могат да им отвърнат.

16

Турчин до 21

преди 1 година

А щом тренира бокс вече филмът става друг.

15

Турчин до 19

преди 1 година

Ами познавам един българин дето тренира редовно и само видът му буди страх. Та срещу него малко трудно ще се оправят и двама. И какво значение има дали са турци, българи французи? Мускулите нещо се различават ли?

14

Турчин

преди 1 година

И още нещо. Да попитам, ако един българин беше набил двама турци щяхте да се радвате ли? Защото като ви чета коментарите това се подразбира? Айде излекувайте си вече тези комплекси за малоценност. Ок, разбирам история, робство, ама те и макетата са били под робство, но нямат такива комплекси за малоценност като вас. Да не говорим пък за гърците, дето въобще никога не казват въобще, че са били под робство, а казват че са били под турска власт.

13

до 17

преди 1 година

Амуджа, ти излизал ли си през живота си срещу двама? Пък било и хърби. Аре не се филмирай излишно, щото нещата са по сложни отколкото изглежда по филмите.

12

Румен

преди 1 година

Поправям се след 26г. 1994г.

11

Турчин

преди 1 година

Значи няма никакво значение, че са двама срещу един. То си зависи от хората. Ако е един бабанка срещу двама хърби разбира се, че ще ги помете.

10

Румен

преди 1 година

На 15-16г. учителката ми по руски след забележка на някаква дума и казах , че тя прилича бъл. диалект. За наказание трябваше да напиша по 10 пъти СССР и Ленин са живи и ще живеят. Това не направих и ми изви ухото, заби и нокътя си. На спирката след 46г. я познах и и напомних за случката, като и каза СССР го няма.

9

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да етнизира случката.

8

;

преди 1 година

Вдигат се наказанията за побой , строят се нови затвори , изправителни домове , вкарва се ла...то в пандиза за 7 лазарника , къртовски труд и тясня килия , бързо производство , ефективни присъди и готово.