40

Анонимен

преди 1 година

Никъде в Европа няма 10 процента данък. Гледайте и копирайте Европа.

39

Анонимен

преди 1 година

Призив: Да направим заплатите като в Европа и данъците за богатите като в Европа. Никъде в Европа няма по-ниски данъци за богатите и по-ниски заплати. Веднага да се поправи. Да гледаме от Европа.

38

Случаен минувач

преди 1 година

Сега за бюлетините - почнах вече и аз да подкрепям хартиените. Никъде в Европа не се гласува с машини. Ако с машини беше много добре, щяха и много други европейски държави да подкрепят и да въведат тази практика. Мисля, че точно с машините беше "изпържен" ИТН и беше вкаран ген. Янев.

37

Хартиени путински

преди 1 година

Цонев иска гласуване с хартия като Путин и неговите референдуми. Те са като Путин и събират и принуждават електората си да гласува под строй и под заплаха.

36

Анонимен

преди 1 година

Цонев се прави на клоун по телевизията. Измаммник и далавераджия.

35

Анонимен

преди 1 година

Цонев,ставаш смешен и вече досаден с твоето невежество. Научи основни неща от електронната апаратура - хардуер, софтуер, интрфейс и периферни устройства и тогава ще разбереш, че не машините на Мадуро , а в софтуера може да се бърка и че това се прави в случая не от управляващите, а от софтуерните специалисти,които работят на принципа който даде повече. Преди управлявахте вие, но сега се конкурирате с ПП, а ДБ ви гледа сеира.Сори,12 години бяхте под чешмата, сега делите с други и се оплаквате.

34

Дедо Гочо

преди 1 година

Данчо ментата каза всичко е наред

33

Анонимен

преди 1 година

До спрете! - Ти се спри! Още ли не си разбрал, че Герб спечели последните избори с мадурките. Що си решил, че затова му трябват бюлетини? Ей, хората не са глупави. Има и такива, политизирани, но повечето не са, стоят здраво стъпили на земята и преценяват.

32

Анонимен

преди 1 година

До 19 Кой ти каза, че машините са свързани с интернет? Откъде ви ги раждат главите тия глупости?

31

спрете!

преди 1 година

От 9 кладенеца вода носят, с една цел- да върнат хартиените бюлетини и с фалшив вот ГЕРБ да печели избори след избори, както беше 12 год. Това е чиста диктатура, тоталитаризъм.

30

Анонимен

преди 1 година

Съдейки по коментарите - всеки втори може да ги хакне тия машини я с флашка , я с лъжица или в краен случай с телепатия :D Хакерски народ бе ей !

29

Анонимен

преди 1 година

*** номер-1 на РБ , и той взел да разбира от софтуер !

28

Анонимен

преди 1 година

Цонев явно иска специално за него да направят машини. Може би иска машини от USA, с които Байдънчо "спечели" изборите там? Всъщност, май най-ще е доволен, ако има турски машини, та да може султан Ерди да натисне там бутона и те тука да спечелят изборите?

27

Данчо Ментата,

преди 1 година

а бе урЪфляк! Не се прави на умряла лисица! Кое не е ясно,НАРОДА НЕ ВИ ИСКА,НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ?!? Никой не ви вярва,не иска да даде гласа си за вас,мошенннннициииии! Само платените и организирани под строй и заплахи ваши небългарско-говорящи избиратели!

26

Гласоподавател

преди 1 година

"Според него софтуерът на тези устройства се манипулирал лесно" - но явно не толкова лесно колкото хартията. Затова и искат да я върнат. А ако и това не сработи има телевизори които ни казват какво е правилно да мислим.

25

ако ще

преди 1 година

и с пръстов отпечатък да се гласува , но повече грешни ,народни пари да се пилеят за кефа и експериментите на някого идва в повече! Достатъчно беше да си начешат егото Славчу, кюстендилската слива Маноловица , бабикяновци и не на последно място чорапа от Дондуков 2! Който иска машини да ги плаща с лични пари , не с нашите!

24

Анонимен

преди 1 година

Споко, Цонев, пътници сте. И с хартиени, и с дървени, и с всякакви бюлетини.

23

Анонимен

преди 1 година

Искаме, ама нямаме желание. Ето кой ги е научил ромите на този израз.

22

Пут ин -пут аут

преди 1 година

До АнонименЕто адрес за флашките, може да ги занесеш и лично:1407 София, бул. Черни връх 45телефон:+359/ 2/814 70 95уебсайт:dans.bg

21

Анонимен

преди 1 година

Ей го и следващия експерт ! Да ти купя 20-30 флашки да ти ги пратя да манупулираш ? Дай адрес !