13

Кондйо

преди 1 година

Крумчо е измислил нова служба за себе си с 15к заплата и нищоправене

12

ПазиБоже

преди 1 година

Кой ти на тебе диплом през прозорец подаде!?

11

Анонимен

преди 1 година

Толкова ли не можете да го махнете Гешев, явно държавата е съвсем зле, и всички постове са заети от наши хора. Така държавата няма да просъществува.

10

www

преди 1 година

Кой направи това не-до-разум-ение министър? А, сетих се, другото такова - президента!

9

и тъй

преди 1 година

крумчо , ти главен прокурор няма да бъдеш , ама никога !

8

12

преди 1 година

И защо не направите отдел към КПКОМПИ, вместо нова комисия, нови сгради, персонал, и т.н., казано в прав текст РАЗХОДИ. И не ни прави на лу.ди, прокурорът е особена правна фигура /не коментирам имена на прокурори, а само институцията/. Не може някаква комисийка да стои над главен прокурор. Процедурата по изменение на закона може би я знаеш, но не ти се иска да я коментираш

7

Анонимен

преди 1 година

Престани да глаголстваш в комунистически стил, Зарков ! Ти си същото перекенде като всичките ти съпартийци - некадърници с алчност за власт ! Бегай се скрий под полата на майка си !

6

Демек

преди 1 година

Зор да се закрия специализираната прокуратура, за да се създаде бухалка на новите и то извън съдебната система. Няма как да мине такова слабоумие обаче. А ако мине ще падне веднага в КС. Имам чувството, че в Бг вече няма компетентни юристи. Всипки се надпреварват да говорят невероятни глупости, за да се докарат пред този или онзи.

5

БожеПазиКолонията

преди 1 година

От къде се появяват такива субекти като този!?

4

Анонимен

преди 1 година

Е каква е файдата от нея тогава?

3

Анонимен

преди 1 година

Крумчо, колко хора са ти осквернявали дупето?!

2

?!?

преди 1 година

Махнаха Спец Съда, за да си направят Спец. Прокуратура! Хубавото е, че и за нея тоя парламент няма да може да избере прецедател. Ама другия може и да може. Та питам Зарков ще ли му се дс го разследват власт имащите тогава? Поредната политическа машина л*нометтка!

1

Тео Mинeтa

преди 1 година

И какво толкова е направил главния прокурор, че да се занимават с него? Човека само допринася за правилното функциониране на държавата за което е и избран.