9

Анонимен

преди 1 година

...ох и писателите ни като политиците, какво му било коствало на муллтака да бъде председател, ами защо е депутат на 70 год, няма ли по-млади и кадърни, лесен е за манипулиране...нали никой не смята,че вр е в състояние да вземе каквото и да е самостиятелно решение....

8

Случаен минувач

преди 1 година

Преди заседание Вежди да изпива по една фанта лимон или пък швепс тоник, да си увеличи малко съдържанието на кръв в алкохола.

7

Зозо

преди 1 година

Тоя пък 4-хилядник става смешен. Пак са го отвличали извънземните - руските:))))))))))

6

На косматия читак

преди 1 година

Какво му коства - не ми пука .!. "Жертвата" му ще бъде тлъсто заплатена ! Той е стара про(фесионалистка) , да не казвам дърта ! Но масрафа е за наша сметка .!.

5

Кажи..

преди 1 година

До Анонимен 6 Коя зодия си?И получаваш отговора на своя въпрос.

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя "философ" що не си покани и гаджето Керев, да се хвалят един друг колко са просветени..хахаха. Защо изобщо им давате трибуна на такива псевдоинтелектуалци?!

3

Цъ

преди 1 година

Общи антиевропейски плямпания, защото няма и не може да има антируски такива в устата на недков - псевдомъдрецът.

2

Мии

преди 1 година

Абсолютно същите думи говореха и опозиционерите срещу Голимия брат СССР , КОГАТО ИМ РАЗРЕШИХА ДА ГОВОРЯТ. ПРЕДИ ТОВА - БЕШЕ САМО ИНОСКАЗАТЕЛЕН ПОДТЕКСТ.

1

Анонимен

преди 1 година

ДС агента брани другия ДС агент мултак по чашка и алкохолик ! Никога няма да се оправим докато такива комунистически БЕЗРОДНИ старчоци ни управляват крадат и убиват