28

Дядо

преди 1 година

Ама не сме ли богати? Нали казваха че Киро и тоя дебеличкия са ни направили богати? Като сме богати защо дефицити? Да не са ни излъгали Тея мушмороци.

27

Аноним

преди 1 година

Няма такова нещо Асенчо харчи по 9 милиарда за нищо всяка седмица тегли кредити та вече и не ни дават при по благоприятни условия 1 милиард за Хемус потъна инфраструктура две години нула комисионери на газ инфлация невиждана задължиха ни да гласуваме само с мадуровките Рашков С 22 имота милиони в сметките си забогатял от държавна заплата се изживява като най най най инфлация огромна ето подмяната в действие

26

toti

преди 1 година

*** от ГЕРБ ни върнаха под Турско и сега още се разолащат на свойте протежета с пачки под юргана,в шкафчета и под пясъка на магистралите....

25

toti

преди 1 година

Абе поне дават на хората,а не да казват дефицит за вас ,,юрош на маслините за нас''!!!

24

Сега

преди 1 година

Защо някой слагат проблема от болната глава на здравата или така е най добре като имаме предвид изказванията се

23

Анонимен

преди 1 година

A Наследството от ГЕРБ още не може да бъде изичлено, колко много ни загробuxa!

22

Анонимен

преди 1 година

Неблагодарници! ПП-то рай направи за 7 месеца, пенсионерите се чудят де да харчат големите пенсии, майките си пият щастливи кафето, щот дечицата на безплатни градини, туй мостове над Дунав, тунели под Шипка........абе СичкУ УпраЕно! Е, кредити теглили, *** нали рекоха, че Щатите само от тях живеят, що не и ниЙ? Некви там 9 милиарда изчезнали, абе на фона на благополучието кой ще ти се занимава с тях?

21

Анонимен

преди 1 година

Дефицитът за тази година се очертава 4.1%, миналата и по миналата години бюджетите на ГЕРБ и ДПС бяха също на към 4% дефицит. Внушението за по слабите приходи може и да се тълкува като по лоша събираемост от служебнците. Криза може и да има, но още не е факт. Важното е да се плаши населението..тия от Харвард са гола вода, ама наше мутри и ченгета са световната икономическа мисъл!

20

Мда

преди 1 година

А нима не е за вярно? Кики, Асен и компания направиха ли нещо смислено или теглиха по 500 млн. всеки понеделник? За едни 9 млрд. питам ...

19

Анонимен

преди 1 година

Какво наследство? Кражбите не са наследство!

18

гражданин

преди 1 година

Защо ли не ти вярвам? Ясно е,че за ГЕРБ,ДПС,БВ,Възраждане - ПП са виновни само след 7месеца управление?! Това ходи обяснявай на простите но не и на интелигентните и образовани българи!!!!

17

Тони Монтана

преди 1 година

Отделно мигрантския натиск от Африка се засилва, Сърбия има проблеми с Косово, Шотландия и Сев. Ирландия пак започват да се ослушват за независимост, Китай гледа да лапне Тайван, Каталунците и те са на стенд бай.

16

Тони Монтана

преди 1 година

Гледайте сега какво става в Бразилия. Ако Болсонаро каже , че не признава изборите, нещата може да отидат на гражданска война. Това ще изпрати цените на стоките до небето.

15

Христо Христов

преди 1 година

Така е. Тежко е да слушаш ЕС и НАТО и изпълняваш нарежданията им. Но пък 95% у нас гласуваха за това и ПП слушаха волята на про'с'тия народ.

14

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо, но цяла Европа е в колапс. За разлика от нас те имат потенциал да издържат за малко. А ние ще го отнесем на дедовия. Пак извадихме късата клечка. И без правителство, че отговорни няма да има, но ще въоръжим Украйна със съветски оръжия. В момента някой въоръжава Укрите със съветски оръжия от 60-тте. Дали не сме ние?

13

Анонимен

преди 1 година

Айде,прегръщайте се с гербавите и управлявайте.Нали сте си дружки в кражбите.

12

До 8

преди 1 година

30те години в САЩ вече са строяли небостъргачи и на строителите се е плащало доста а нашия соцаджия промит мозък се подмокря как тука червените скакалци са ползвали овцете за роби да строят пътиша без да им се плаща

11

Анонимен

преди 1 година

За такива неверни неща дето си съчинява тоя чичак не е ли редно да има проверка , арест, дело ? Нещо ? Гешев пак ли ближеш задния край на някой вместо да работиш ?

10

Анонимен

преди 1 година

Чобанов,депесарю,България е една от страните в ЕС с най-малка задлъжнялост.Ама нали ПП ви бръкнаха в здравето с разкритията за далаверите,затова сега солидарно с ГЕРБ ги плюете,та пяна ви излиза на устата.

9

Анонимен

преди 1 година

Как бе това е промяната на радеф и неговите пионки. Държавата цъфти