7

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

До До 1 - Трюфели е имало , има и ще продължи да има. Да живееш 500 години под иго, да запазиш християнската вяра , да устоиш на друговерството , а ти ми говориш за иранския шафран ,френските трюфели и швейцарските шоколади! Знаеш ли че чак 18 век и началото на 19 е провъзгласена държавата Германия? До тогава са били само племена! Не ни трябва рецепта а желание за добро бъдеще! Това зависи от нас!Трюфели има в Странджата , Разградско , Шуменско и Родопите !

6

Европеец

преди 1 година

До ГРОБКолко ти платиха за глупостите или си прекалено глупав да пишеш глупости.

5

До 1

преди 1 година

Викаш да си седим там където са били бабите ни 1000 години, а? Я да те питам... трюфели винаги е имало в България. Няма нито една рецепта в нашата кухня с тази гъба... да не я изпозлваме, а? Все пак бабите ни не са слагали трюфели в боба я! Дали някога осъзнавате дъното, до което сте стигнали с теснногръдието си?

4

Шафран -шаран

преди 1 година

Какъвто бизнес има с маточината и лавандулата, такъв е и с шафрана - никакъв. Хората изкореняват и овощни дръвчета, розови масиви, а зеленчуци в оранжерия почти не гледат, заради цената на газа. Е това е картината с BG- земеделието.

3

ГРОБ

преди 1 година

Ваня е виден член на ГеРБ и е платила половин милион на партията, затова ще си я крепим и ще и дадем субсидии и по телевизията ще я въртим.

2

Ммм

преди 1 година

България и бизнес - виждал съм,но няма.

1

Анонимен

преди 1 година

Може и с личи, джиджър, лайм и други благинки дето бабите ни са туряли в устите хиляди години наред...