43

Пенсионер

преди 1 година

Демек, с една дума оформя се СЕЧ! Добре, че ППб беше на власт и вдигна малко пенсиите и пооправиха тавана на 3400 лева. Другите Партии нищо! Само приказки и празни обещания.

42

Анонимен

преди 1 година

Заплати на хората не трябват - трябват им самолети за хапване

41

СМЯХ

преди 1 година

Чета коментарите и се радвам. Освен това и мисля. И ето какво измислих. То е повече от ясно, че няма пилот в самолета на държавата. Дори и си мисля, че само Бойко Методиев може да забрани войната. Никой друг, освен него няма подобни правомощия.

40

Анонимен

преди 1 година

Демек, служебния кабинет става за всичко друго, но не и за социални плащания..

39

Въпросът е?

преди 1 година

Въпросът е - има ли пилот в *** самолет?

38

трябва да кажа

преди 1 година

че изпитвам един вид презрение към хора дето не са нито инвалиди нито де би ли нито пенсионери, здрави и прави да ревът за пари ден през ден от държавата. Тва е робско-просешки манталитет, колко по-рано се отървете от него по-добре. Аз не рева щот не чакам от държавата а сам се оправям, те така

37

Анонимен

преди 1 година

Е как кой? Тоя, който го яде вече 40 години.

36

Анонимен

преди 1 година

Абе важното е, че купиха новите хартиени ф16-ки за няколко милиарда!!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Без подобни "статии", това сайтче не може си зе грантовете...

34

огин

преди 1 година

начи няма да има увеличение на дълга?

33

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Социални плащания не трябва да има.Социалните служби са враг номер едно на всяка държава.Държавата е длъжна да осигури трудови позиции,за стабилизиране на социалното положение на Българи,не на етнически врагове на България,а на Етнически и Генетически Българи.Откъде накъде някакви турци,които са ме поробвали ще получават от моят джоб социални помощи?И нека да не забравяме,че турците са съвкупност от ромски племена !По същият начин както руснаците и украинците са роми от различни племена.

32

Анонимен

преди 1 година

Мдаааа,ще яде някой дървото тая зима ама да видим кой ще е!

31

До 35

преди 1 година

Ако още не си проумял и разбрал -В МОМЕНТА УПРАВЛЯВА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО !Абе младоци вие разсъждавате ли или толкова си можете???? От такива като теб Копейкин прави кариера!!

30

Анонимен

преди 1 година

Като вдигнат минималната,от кой ги взимат от мен,че ми вдигат осигуровките.Аман вече.

29

Анонимен

преди 1 година

За римляните,ме боли да не казвам какво.Лежат и пият по цял ден,по цяла нощ кючеци,па и помощ да взимат .

28

До 23

преди 1 година

Какъв ЕС ти е съсипал икономиката бе мушморок?Кой обяви фалит на държавата и мораториум през 1990та и втори фалит през 1997ма?!?Ксга и кои направиха масовата приватизация от 90та до 96 година и съсипаха икономиката!България стана член на ЕС десет по късно.Кой каза че социализЪма е едно недоносче ? Явно или си тинейджър или чугунена глава!

27

Анонимен

преди 1 година

Бойко щеше инфлация да ви овладява, войната да забранява, бензина щеше да е левче, а кво стана, ся няма кой и 5 лв да даде.

26

Анонимен

преди 1 година

Прави ми впечатление, че всички искат помощи от държавата, всякакви компенсации които дефакто и деюре идват от нас данъкоплатците.

25

Бизнесмен

преди 1 година

Тези не знаят ли, че не може една държава да е без кабинет. Или те си представят, че кабинет може да има само с Бойко Борисов. Когато държавата започне да плаща минималните заплати, като РАБОТОДАТЕЛ тогава ще може да определя и минималните заплати на своите служители.

24

СОЛ

преди 1 година

Перфектно, тъкмо разни некадърници да не пипат минималната заплата.