51

Милен

преди 1 година

ДБ се надяват да се намърдат пак в управлението, за да могат да изпълняват заповедите на олигарха в сянка Иво Прокопиев.

50

Вики

преди 1 година

Абсурдно е кабинет с ПП и ДБ като начало

49

Тоз пък!

преди 1 година

Провала личи по изборните резултати, де бе л! На следващите избори още надолу, заедно с БСП- то! И на диванчето при Трифонов! Само че на него като не му потръгна в политиката, се върна към шоуто! Защото го умее! А вие няма да се върнете към нищо, защото нищо не умеете! Без парламент НИЩО НЕ УМЕЕТЕ! За това и толкова позорно се натискате!

48

Кърмаза глава

преди 1 година

До Реалист 1 Р.Геч.също като Р.Овч. са" главни герои" във фалита на държавата.Това не го ли помниш?

47

П.К.

преди 1 година

И тук, за всичко им е виновен ГЕРБ???... Ама, вие, като разтягате локуми и лакардии, изплюйте, поне веднаж камъчето и кажете: - Ние сме изрита-ните от СУВЕРЕНА и нямаме НИКАКВО право да се мешаме в разговорите и политиките за нормално редовно правителство. Оправяйте се вие. /// Ще го кажете ли това или сте мижи-турки, използ-вачи и всякакви от най-до-лна класа за боклу-ка? Хайде, да ви видим колко струвате,,,???

46

Ели

преди 1 година

До реалист 1Я у лево с тия глупости

45

Реалист 1

преди 1 година

ГЕРБ е авторитарна партия с мафиотски произход, която процъфтяваше в условията на привидна демокрация. Залязва бавно и мъчително, защото все още държи местната власт и голям обръч от нейни поставени фирми е финансират. Но всяко начало има и край!

44

Анонимен

преди 1 година

ПП и разум = на оксиморон! Простеят тия момчета при Сичкото си харвардско уж образование. Ще се кандилкат още някой и друг месец и ще се ходи на избори.

43

Боб

преди 1 година

Начи ГЕРБ свали правителството на ПП заради фитоконтрола на турската граница, а сега ГЕРБ се нада ПП да са разумни и ще могат да направят правителство?

42

Коко

преди 1 година

ДБ пак почнаха да се умилкват на ПП

41

Икономист

преди 1 година

Нали Бойко Борисов беше моралния победител. Нека сега са съставя правителство, което ще изплаща облигационния му заем за 16 милиарда лева. Емитиран и подписан от някакъв си финансови министър, завършил свищовската академия по финансите.

40

ПП

преди 1 година

До Така еНе само че тръгва от ДПС, а и това което правят на контролния пункт беше изземване за да могат да прибират мангизите под претекст че се борят с Мафията. Те са мафията. Крадеца вика дръжте крадеца

39

Така е

преди 1 година

До ПП- Определено. Все пак връзките на Петков идват главно от хора които са били бивши депутати в ДПС. Няма да се учудя да управляват заедно с тях. Каквото повикало такова се обадило

38

ПП

преди 1 година

ПП винаги са били приятели с ДПС. Ако вземат мандата ще се опитат да направят правителство с тях. С вашата тояга по вашия гръб.

37

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ ще имат правителство само когато спечелят избори. С една дума - никога. А сметките на Мирчев са кръчмарски. Никой победител не подарява победата си на загубилите.

36

Стефан Янев

преди 1 година

ще е премиер до есента на 2023год.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Брей, какво става? Преглеждам коментара след написване и пак имам правописни грешки: иогава, чове Поставям кавички - веднаж излезли, в повечето случаи - не. Външна помощ?

34

Анонимен

преди 1 година

До Мнение Нека ПП се съюзи с ДПС и иогава двамата екскурзианти ще потеглят към Канада. ДБ няма защо да се насландисва и да чака Пожарникарят да стане премиер. Да си определят честен, умен и неподкупен чове за премиер, кралите досега да отстъпят крачка встрани и ще съберат мнозинство в НС.Другият начин е да изчакат Възрожденците, които са популисти да си намалят електората, а това ще стане до март 2023, и да дойдат наготово.Ама ББ е много жаден за власт,старият политикан.Шкафчето трябва да се пъ

33

Апа

преди 1 година

ДБ работели добре, друг път, те си нямат и идея как се управлява, знаят само да мрънкат

32

Стамат

преди 1 година

Никакви кабинети. Нали ги свалихте , че са некадърни . Урпавлявайте сега !П.С. Кога ще пада бензина с левче , Бойко ?