24

По-добре

преди 1 година

Никой да не се докопа до големия кокъл.НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС ***! НАРОДА НЕ ВИ ИСКА ТОВА Е ИСТИНАТА.ПРИ 2,5 МЛН.ЖИТЕЛИ ГЛАСУВАЩИ ОТ 6.5МЛН.1МЛН.ИМАТ САМО ГЛУПАВАТА АДМИНИСТРАЦИЯ НА ГЪРБСДС КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ.ПРОБЛЕМА Е МНОГО ПО СЕРЙОЗЕН.ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПАРТИИ РАБОТЕЩИ ПРОТИВ НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЕКЗЕКУТИРАНИ! БАУШИ ТРОЛСКИ

23

перко

преди 1 година

И Кутев е като Таско Ерменков. Скоро никой няма да си спомня за него.

22

Щерю

преди 1 година

Дълбоко разделение настана сред другарите юдо-комунисти от БКП - старите в БСП и новите в ГЕРБ...

21

Анонимен

преди 1 година

Ако ще е пак кабинет на Боце или КирКокорчо, по-добре 100 години да няма правителство!!!

20

Пена

преди 1 година

Кутев също е един червен памперс който се спонсорира от Москва. Така че не му вярваме. Никой не иска да прави правителство защото държавата е ограбена и може скоро да рухне съвсем. Пеевски и да иска да спре да краде - не може, сърбят го ръцете.

19

Анонимен

преди 1 година

Ако след 10 години ще е наистина български кабинет, аз съм съгласен да почакам

18

Анонимен

преди 1 година

Правилно!!! "Кабинет" от тоя спиротък парламент не ни трябва!

17

Хасфалт

преди 1 година

Ама иначе йеврозоната а? Хаха. Де сме тръгнали бе дрогаре.

16

Диана

преди 1 година

БСП си е БСП - лъже, маже...партиите сега били виновни на Радев и това при положение , че ГЕРБ декларира своята готовност да формира правителство..БСП още го върти и суче да влезе в управлението..Вероятно те шантажират ГЕРБ да направят коалиция с тях - този път условието е или коалиция или няма правителство, явно..БСП и сие вън от политиката! Повръща ми се от тях!

15

Анонимен

преди 1 година

С тия чували под очите е готов за Хелоуин, като видя и се плаша.

14

Анонимен

преди 1 година

Празни мисли на един празен човек за десет години напред. Причината сега да няма кабинет е много точна и много конкретна, отстранява се и веднага възникват условия за кабинет. Но от кабинети като досегашните няма нужда -- кабинети, които по-плахо или по-ясно, за външни слушатели обявяват как щели да подкрепят украйна -- не, изключено, от такива кабинети няма нужда. Подкрепячи на украйна в българско правителство нямат място.

13

Анонимен

преди 1 година

А не е ли точно това целта - да се тласка България към президентска република, т.е руски модел диктатура, където президентът ще спуска решения, съгласувани с Москва?! ПП и ДБ трябва нещо да измислят да вземат властта иначе България отива към диктатура, Радев, БСП, Възраждане, ДПС са вредни за БГ по пътя й към демократично развитие.

12

Съдията Дред

преди 1 година

В момента в който политическите партии СПРАТ да получават държавни субсидии, СПРАТ им се всякакви държавни средства и започнат да провеждат изборите СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА от собствения си джоб , там каквото съберат от членската си маса и плащания от личните средства на политиците ......... ТОВА ЩЕ Е МОМЕНТЪТ В КОЙТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА СФОРМИРАН КАБИНЕТ ...... То иначе с народни пари и триста пъти проведени избори ще са им малко ..... ТЪРТЕИ ПРАХОСНИЦИ .....

11

Анонимен

преди 1 година

Тони Николов ти ли сриваш Булсатком още малко ще ти доиде реда и на теб

10

Анонимен

преди 1 година

И без това правителството е част от мафията в България. Предпочитам да няма правителство. Както предпочитам да няма прокуратура, полиция и други подобни мафиотски структури, чието единствено предназначение е да пазят властта на престъпниците по върховете и да бият, грабят и унижават народа. И никога да не сформирате правителство, бъдете спокойни. Не ни липсвате!

9

Стабилно управление

преди 1 година

= върхушките на ГЕРБ и ДПС в затвора отстраняване на Каскета, и квалифицирано мнозинство на реформаторски те партии. Ако трябва ще се провеждат избори до откат, докато Ганьа не се напъне да излезе да гласува.

8

Анонимен

преди 1 година

Трябва само на евнуси да се дава да стават политици. Като едно време в Китай.

7

Мария-Антоанета

преди 1 година

Като няма кабинет, да ругаят кмета!

6

Анонимен

преди 1 година

Публичните изпълнители преследваха Кутев за неизплатени задължения към държавата!

5

Анонимен

преди 1 година

Това е добра новина. Без правителство България има шанс да дръпне напред и да живне икономиката.