76

преди 15 години

Е все пак има някаква опозиция която да е решена да свали управляващите с които Европа не иска да работи и спонсорира .Това е добре за Атака но къде са другите недоволни или по скоро доволни партийки които хапват от баницата България.Е нека не забравяме че всички ппартии са от една майка - БКП.

75

преди 15 години

и аз ви подкрепям.утре съм там.

74

***

преди 15 години

Izcqlo podkrepqm deistviqta im

73

свобода

преди 15 години

Петърчо не давай акъл. ти преди 20г къде си бил?- на баща си в мъдете.Петър Берон използва атака като ракета носител. Прочети той е бил доносник на ДС.А за махно ,какво да кажа. Не е виновен чиляка ,акъла му е толкоз.До колкото знам той е копанарин т.е. румънски ***. Познавам от тях има много свестни момчета ,ама махно е не е от тях. Той е грешка на природата. Прости му господи той не знае какво приказва .

72

Петър

преди 15 години

До всички които се заблуждават, че Атака е алетрнатива на нещо, даже не мога да кажа на какво. В цялата си не много дълга история до сега имахте един свестен човек в редиците - Петър Берон. Чудех се как ли се е хванал с фашизоиди от рода на Сидеров, явно бил привлечен от псевдопатриотичните му брътвежи. Но и той се оказа изменник, както и много други. А педофилските скандали и произшествието на магистралата разбира се бяха дело на агенти, които се опитват да съсипят имиджа на партията. А патриотичната мимикрия на този клиничен случай не е нещо друго освен чиста проба популлизъм.

71

Becko

преди 15 години

Понаминах към палатковия лагер. От пред Сидер войвода вееше високо дигнал националният флаг. Зад него една дузина атакисти оки4ени с патрондаши, пушки боялийки и по 4ифте пищови, то4еха на бурдюрните камъни саби френгийки....По-назад оба4е, в палатковата зона, забелязах едно мом4е само по потник, без келоти и даже без опинци да влиза във всяка с една кофа от онези с капаци на винт. приближавам поредната алпийка. през веещите се страници на палатката се долавя звук на отвиван капак. мъжки глас казва: намажи , намажи пове4ко мойто мом4е, а така. Хъ сигъ се надуфи едно убао , хъ тъй, добрие праиш мом4е котешкият гръб. Браоо, браоо, браоо-утре влизам у затвороо, браоо, браоо, браоо-сега несъм в затвороо. Айде сигъ полека съ забързай и да идеш напрао у номер 89-туй е пелатката на нашият иминит Педи-Атьо-Атakев, пeдофилът Кузоффъъ. *** и му кази 4е си махнал зад гърбът си детските години и 4е ве4е си един пораcнал МАХНО.

70

Форумец

преди 15 години

Слушай ,*** и *** царска. Ти си *** и ограничен .Не ми се прави на интересен, защото всички във форума те знаят ,какво и как пишеш .Щели да го дискредитират. Слушай, ти за кого се взимаш .За някакъв нороден трибун .Смяташ ,че хората само с тебе ще се занимават и за тебе ще мислят ,как да те елиминират .Слушай ,човече, ти си болен, страдаш от мегаломания .Търси лекар, докато е време .

69

Доню Донев

преди 15 години

Ти или си или ***, или си наивен, или си *** или и т.н. Колко пъти трябва да повтарям, че от време на време някой/някои дрънкат провокативни глупусти, и то силно противоречиви, за да ме дискредитират или елеминират. Преживял съм достатъчно, видял съм доста и знам не от сега похватите на разни мекерета. Засега има един критерий дали даден коментар съм написал аз или някой използващ моето име - МОИТЕ КОМЕНТАРИ СА НАД ДЕСЕТ РЕДА И ТОВА НЕ Е САМО ЗАЩОТО ИМАМ КАКВО ДА КАЖА, А ЗАЩОТО ГАДНИТЕ ТЪПОГЛАВЦИ, ИЗПОЛЗВАЩИ МОЕТО ИМЕ, ЗАСЕГА НЕ СА ДОРАСЛИ ДА ПИШАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЧЕТИРИ РЕДА. А за 52 потвърждавам - то е писано от мен.Към 65 - благодарности.

68

Ламята

преди 15 години

Който обижда единствената активна опозиция в парламента - *** да майка му на гроба на баща му

67

преди 15 години

Доню Донев ,приятелю, е провокатор във форума .Прочети неговите писания възхвала за царя и Доган и сам ще разбереш .Веднъж се пише земеделец ,след това монархист ,после не знам какъв бе ,А бе остави го ....

66

Олег Драгунов

преди 15 години

Аз съм от Шумен и съм се подписал. Викам да заминем на протест срещу обвиненията към Михаил Цонков. Човека трябва да бъде награден, а не съден. Можем да кажем, че това е така защото това се случва в България, но и ние носим не по-малка вина ако позволим това да се случи

65

един от тях

преди 15 години

и всички които,мислят в тази посока.Прочетете написаното в пост 52. Донев не е случаен човек.Всичко е з резултат от дълбок анализ.На нас и трябват честни хора.Може да плюете по АТАКА, но за сега тя е единствената и на изборите ще го докажем. Всички поплювковци ще си ръбнете мъдете от мъка и злоба.Аз един от тези които бяха в първите палаткови лагери -мирен протест от СДС.Сега този протест го оглави АТАКА,нима вие имате против тази гражданска позиция. Ако имате ,то значи че сте против демокрацията.

64

от патока Доналд

преди 15 години

Така е .Само че преди да пусне във Форума нещо , всеки един трябва внимателно да го прочете и премисли. Ако може ,разбира се. Аман от плиткоумни разсъждения и гениални прозрения .Прочети някъде по форума написаното от цитираните от мене имена и сам ще се убедиш.

63

александър

преди 15 години

Паток .... защо злорадстваш така, форумът е място, където всеки има пълното право да даде собственото си мнение ... всеки може да каже какво мисли по разискваната тема!!!! Или не е така ???????

62

александър

преди 15 години

Г-н Костов е съвсем друга тема, въпроса е да се върши нещо в положителна насока, а не само да се говори!

61

от патока Доналд

преди 15 години

Форумът заприлича на Дисниленд, ама от второ качество. Едни и същи умници като Донев ,Зъбатия ,Казанова ,Баща ти ,Чичо ти,Алекс, Пламен,Митю Туца и други такива , по цял ден дрънкат глупости и се правят компетентни по всички въпроси .По скромно, бе хора .Да ви имам имената и проблемите.

60

eblio

преди 15 години

bratle ako kostov dide pak na vlast 6te qde6 ot bokluka na suhodol spomni si kakvo napravi tozi *** s bulgariq kak dokara horata do prose6ka toqga i kak privatizira po4ti cqlata strana za julti stotinki toq e za raztrel

59

Best for the best

преди 15 години

браво само така нека си опънат палатките ,преднолагам кандидат -премиер президент светия и господ бат Бойко е почерпил опит от чуждите столици .Докога в тази държава норналните ще зависят от лудите

58

преди 15 години

Abe vzemete go priberete toq Bolen Siderov v nqkoq klinika za dushvevno bolni, toi i negovite priblijeni !

57

преди 15 години

Мазни ***!